Idris Elba dropt zelf releasedatum van Luther: The Fallen Sun

Toen bekend werd dat de brute serie Luther een vervolg in de vorm van een film krijgt, werd de filmliefhebbende gemeenschap zielsgelukkig. Er is áltijd een grote ‘maar’: een bekendmaking is niets zonder releasedatum.

Daar brengt de hoofdrolspeler zelf nu verandering in. Idris Elba heeft via zijn eigen Insta de wereld gegeven waar ze op hoopte – een snelle release.

Luther: The Fallen Sun – de releasedatum

Dat de eindbaas zelf het heft in handen neemt, vinden de fans alleen maar mooi natuurlijk. In de onheilspellende, korte video krijgen de fans te horen ‘Something is coming’ en ‘You see me now?’ Meer niet, maar dat is ook niet nodig. Alleen dat, of juist dat, belooft al héél veel goeds. In de caption geeft hij de datums aan: 24 februari 2023 komt Luther: The Fallen Sun in de bioscoopzalen, vanaf 10 maart 2023 check je de film op Netflix. Dat is snel dus!

Luther: The Fallen Sun
Foto: Netflix Media Center

Vervolgfilm

Idris Elba kruipt dus in de huid die hij door en door kent. Tussen 2010 en 2019 speelde hij namelijk al de rol van Luther vijf seizoenen lang. In de psychologische thrillerserie pakt hij de meest gruwelijk misdaden aan. De vervolgfilm gaat waarschijnlijk over de állerrlastigste misdaden tot nu toe. Luther is uit de gevangenis ontsnapt en vindt de gruwelijke seriemoordenaar die Londen terroriseert…

Meer releasedatums en nieuwtjes? Check hier onze Netflix-contentselectie!