Levi’s x Stranger Things blijkt een gouden samenwerking

CREDITS: Levi's

Stranger Things is een hele harde collab aangegaan met Levi’s, het kledingmerk dat in dat tijd minstens zo hard floreerde als nu. Levi’s blijft zich al jarenlang steeds weer herontdekken, maar deze samenwerking is toch wel echt een ode aan the old days. 

Levi’s x Stranger Things

Levi’s is een van de grootste namen in de mode industrie. Ze draaien al sinds 1853 mee in de game. Stranger Things speelt zich af in iconische de jaren 80, je wordt in de serie dan ook overspoeld met vintage Levi’s looks in de serie. De kleding speelt dan ook een grote rol in het neerzetten van de heerlijke sfeer, die je in de films van toen zo vaak voorbij zag komen. Denk aan hoeveel gelijkenissen er zijn met E.T., qua stijl van de serie.

Een samenwerking voor een kledinglijn kon dus niet uitblijven en inmiddels de lancering geweest. In het derde seizoen van Stranger Things zullen de karakters natuurlijk ook te bewonderen zijn in de nieuwe ‘vintage’ outfits van Levi’s. Heel erg tof!

Seizoen 3 speelt zich af in 1985, een van de jaren waarin Levi’s een modder vette stempel drukte op de mode van die tijd. Nu vraag je jezelf natuurlijk af, goh, zou ik dit binnenkort ook kunnen kopen? Jazeker! Deze collectie komt bij Levi’s in de winkel te liggen. Voortaan kan jij de zelfde outfits rocken als Dustin en Eleven.

 

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet Γ‘lles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…