De mooiste trouwlocaties in Nederland

CREDITS: Thomas William

Elkaar het ja-woord geven, vervolgd met een geweldig diner en afsluiten met een dik feest. Samen met alle belangrijke mensen om je heen de liefde vieren. Of je het nu één dag of een vol weekend viert. Vieren van de liefde, hoe zoetsappig het ook mag klinken, het is wel waar jullie dag om draait. Jij in het meest dure pak dat je ooit hebt gehad, en zij is de mooiste vrouw je ooit hebt gezien. Alles is perfect, de gasten zijn blij, er wordt gefeest, gedronken en de beste herinneringen ontstaan. Een toffe locatie is hiervoor natuurlijk niet verkeerd. Daarom geven wij een selectie van Nederlands mooiste trouwlocaties.

De mooiste trouwlocaties

Orangerie Elswout – Overveen

Trouwen in de grootste oranjerie van Nederland kan bij Orangerie Elswout. De plek is door de gemeente Bloemendaal aangewezen als officiële trouwlocatie, het ja-woord mag hier dus gegeven worden. De gehele dag kun je hier vertoeven door hier de ceremonie te doen, culinair te dineren en het feest te vieren. In de omgeving van de oranjerie kunnen de meest mooie foto’s worden gemaakt in de natuur. Daarbij biedt Orangerie Elswout de mogelijkheid om met een design partner in zee te gaan. Zo wordt alles tot in de puntjes geregeld. Decoraties, uitnodiging en fotografen, zij zorgen voor alles.

https://www.instagram.com/p/Bcmt3ftAPUM/?taken-by=orangerieelswout

Fifth|NRE – Eindhoven

De voormalige gasfabriek is een van de tofste trouwlocaties in Eindhoven. Vroeger voorzag het pand de gehele stad Eindhoven van energie. Nu is het dé plek voor een onvergetelijke bruiloft. Het pand heeft een industriële en sfeervolle inrichting met twee ruimtes die te huur zijn: de JazzClub en het overdekte GarageTerras. In totaal kunnen hier 300 gasten uitgenodigd worden. Je kunt hier terecht voor de ceremonie, diner, receptie én het bruiloftsfeest. De hele mikmak lekker op één locatie.

Fifth|NRE denkt graag mee met al je wensen om de perfecte dag te creëren. Het pand is op loopafstand van het centraal station Eindhoven, en dus ook bij het centrum van Eindhoven. Dé perfecte locatie voor een bruiloft.

https://www.instagram.com/p/9t2hozEeVr/?tagged=fifthnre

Kasteel Maurick – Vught

Kasteel Maurick is de perfecte locatie voor een bruiloft. Je kunt er flink uitpakken met de gastenlijst: in totaal kunnen er 450 personen terecht. De ceremonie kan zowel binnen als buiten worden gehouden. Daarnaast kun je ook hier de hele dag blijven plakken, want er zijn ook mogelijkheden voor het diner en het feest. Verder zijn er twee suites, dus jullie kunnen als kersvers getrouwd stel op locatie overnachten.

De Kapel van Blijburg – Blijburg

Blijburg verhuurt de zogenaamde Kapel, dé plek om een onvergetelijke bruiloft op het strand te houden. De Kapel van Blijburg kijkt uit over het Vuurtoren eiland, Durgerdam en de Oranje sluis. Er is plek voor 150 mensen om te staan, voor het diner is er plek voor 130 gasten. De Kapel heeft mooie glas-in-loodramen en een hoog plafond. Wat locatie betreft: je mag je eigen regels maken en Blijburg helpt je hier graag bij. Voor het diner is ook vrijwel alles mogelijk, van buffet tot foodtrucks. De foodtrucks kunnen blijven staan voor de late night snack. Die snack zal wel welkom zijn, want de Kapel mag tot 03:00 open blijven. Dik feest gegarandeerd!

In de kas – Winssen

Trouwen bij In de Kas is een unieke beleving. Het heeft zo z’n charme om in een prachtig ingerichte kas te trouwen. Deze unieke locatie maakt het mogelijk om in Italiaanse sferen, chique diner of festival thema te trouwen. De kas creëert een beleving van een buitenfeest door al het licht, maar dan gewoon lekker droog en warm.

Metaal Kathedraal – Utrecht

Trouwen in een monumentaal pand, met een wel heel unieke sfeer. In de Metaal Kathedraal kan de ceremonie, dienst, diner en het feest gehouden worden. Er zijn verschillende ruimtes in het gebouw met ieder zijn eigen sfeer. Wat je wensenlijst ook is: de kathedraal heeft alles in huis om het huwelijk tot een perfecte dag te laten verlopen. Niks is te gek, of je nu een Moulin Rouge stijl feest wilt of een heel intiem klassiek feest. They make it happen.

Kasteel Duurstede – Wijk bij Duurstede

Het kasteel is een officiële huwelijkslocatie, hier mag je elkaar dus het ja-woord geven. De locatie biedt meerdere opties, zo zijn er twee trouwzalen en een kasteelpark met een romantisch prieeltje waar getrouwd kan worden. Het kasteel heeft een rustiek en stijlvol interieur, en geeft mogelijkheden voor grote én kleine gezelschappen. Naast de plechtigheid kan ook de receptie, het diner en natuurlijk het feest in Kasteel Duurstede gehouden worden.

De hortus – Amsterdam

De hortus is een van de trouwlocaties met een wel heel unieke sfeer. De ruimtes staan vol met allerlei exotische planten, waardoor een bijzondere sfeer ontstaat. Na het ja-woord is het ook een prachtige locatie voor een exclusief diner of feest. Ook een toffe locatie voor de trouwfoto’s, by the way!

https://www.instagram.com/p/BmbEhgpFT-n/