Airbnb Finds: de ultieme strandvilla voor 22 man aan de Mexicaanse kust

Als we iets van series als Breaking Bad, Narcos en El Chapo geleerd hebben, is het dat voor iedere succesvolle zakenman een dikke villa in Mexico een ware must is. Van bescheiden villa’s met slechts twee zwembaden tot enorme villa’s met bunker, verschillende Ferrari‘s en een geheime tunnel. Wil je weten hoe het voelt om als Don Eladio te leven aan de Mexicaanse kust? Dan is deze Airbnb perfect voor een onvergetelijke vakantie.

La casa de tus sueños

Casa Koko is een prachtige villa aan de Mexicaanse kust en heeft werkelijk alles waar je hart naar verlangt. Met een rustieke uitstraling, negen slaapkamers, gym, spa, verschillende binnen- en buitenruimtes én een privéstrand lijkt deze villa direct uit een van bovenstaande series te komen.

De villa is niet alleen een pareltje om naar te kijken, de beschikbare services zijn ook top-notch. Met een privéchauffeur die je van het vliegveld ophaalt en overal naartoe brengt, vier butlers, een personal trainer, een chef-kok en een souschef kan jij je hier samen met je matties dik vermaken!

Mexicaanse kust, Airbnb Finds: de ultieme strandvilla voor 22 man aan de Mexicaanse kust

Sportievelingen opgelet!

Laat jouw trip designer (ja die krijg je ook nog eens bij deze villa) jouw afspraken voor de komende weken afzeggen en geniet van de golven van Bahía, één van de beste surfspots van Mexico. Of maak gebruik van de verschillende heuvels rondom Casa Koko. Ideaal voor een avontuurlijke mountainbiketocht, waarbij je direct de indrukwekkende omgeving van de Sierra Madre-bergen ontdekt. Liever relaxen op vakantie? Trek je dan terug in je eigen spa of maak een tochtje langs het strand in je golfkar. 

Mexicaanse kust, Airbnb Finds: de ultieme strandvilla voor 22 man aan de Mexicaanse kust

Holiday villa of the year goes to …

Er staan altijd persoonlijke butlers voor je klaar. Van zeiltochten langs de Mexicaanse stranden tot scubaduiken e parasailing voor de adrenalinejunkies. Jouw butlers zorgen ervoor dat dit jouw meest memorabele verblijf ooit zal worden. 

Willen jij en 22 (!) andere vrienden deze services uittesten? Voor maar €328,- per persoon per nacht waan jij je even in de wereld van El Chapo. En voor deze keer hoef jij je biertje niet zelf uit de koelkast te halen, dat wordt natuurlijk voor je gedaan!

Meer info

Mexicaanse kust, Airbnb Finds: de ultieme strandvilla voor 22 man aan de Mexicaanse kust