Airbnb Finds: tequila’s shotten in je eigen Mexicaanse privevilla

De bestemming waar je alles hebt: strand, zon, zee, lekkere muziek, de leukste hotspots en de dikste accommodaties! Deze week schrijven we over een dikke vette villa waar je met 15 van je vrienden de vakantie van je leven zult hebben. Van vertoeven op de meest luxe strandbedjes met uitzicht over de wijde zee tot aan tequila shotten en taco’s verorberen in Tulum!

Baas over je privévilla in tropisch Mexico

Met 9 slaapkamers, 13 bedden en 9 badkamers is een ding zeker: je zult elkaar niet in de weg lopen. Vanaf het buitenaanzicht is de villa lekker kleurrijk (lees: Koninklijk oranje) en geheel in Mexicaanse sferen gebouwd. Met de palmbomen naast het huis voelt het direct aan als paradijs. Van binnen is het stijlvol en strak ingericht en met hier en daar wat felle tinten. De fel blauwe tegels in een aantal van de 9 badkamers geven het huis een vrolijke sfeer. De rest van het huis is stijlvol ingericht. Verder is hangt over het hele verblijf een chill vibe met de verschillende lounge spots, sofa’s en ligbedden, zowel binnen als buiten.

Mexico, <strong>Airbnb Finds:</strong> tequila&#8217;s shotten in je eigen Mexicaanse privevilla

Chillen, bakken en waterratten

Blijf je een paar dagen in de villa? Geen probleem! Geen tijd om je je te vervelen, alleen maar genieten geblazen in Mexico. Zwem wat baantjes in het zwembad of neem een verfrissende duik in de oceaan, waar je zo naartoe loopt vanuit je eigen strand. Probeer je vrienden te verslaan tijdens een potje tafeltennis of bekijk de zonsondergang en besteed de rest van de avond op het luxe dakterras. Bij dit verblijf heb je de optie om een chef-kok, butler of barpersoneel bij te boeken. Je hoeft je avondeten dan ook zeker niet zelf te maken, maar mocht je het leuk vinden, dan kan je lekker gaan grillen op de BBQ. Ook kun je op allerlei manieren de oceaan ontdekken. Pak een van de snorkelsets die bij het verblijf zijn inbegrepen of ga het water op met de kayak.

Mexico, <strong>Airbnb Finds:</strong> tequila&#8217;s shotten in je eigen Mexicaanse privevilla

Ontdek de highlights van Mexico

Wanneer je boekt is er ook nog eens een lokale bestemming expert aanwezig die je kan helpen bij het plannen van je activiteiten en de rest van de reis. De villa bevindt zich in Quintana Roo aan de kust van Mexico en naast het bekende Yucatán. Het is dan ook de perfecte uitvalsbasis om de highlights in de omgeving te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld de Cenotes, tempels of stranden bij Tulum. Wanneer je vanuit de villa de andere kant op gaat, kom je bij Bacalar terecht. Hier vind je de mooiste meren die doorzichtig en helder blauw zijn. In de directe omgeving van het verblijf is natuurlijk ook genoeg te doen. Ontdek de tropische stranden of bezoek de bevolking en dompel je onder in de lokale cultuur in een van de dorpjes.

Mexico, <strong>Airbnb Finds:</strong> tequila&#8217;s shotten in je eigen Mexicaanse privevilla

Wat kost dat?

Deze luxe villa is een accommodatie waar je u tegen zegt en er hangt dan ook een flinke prijskaart aan. Voor een verblijf van een week in Mexico ben je namelijk al snel meer dan €12.000 kwijt. Daarnaast zijn er nog allerlei services bij te boeken, zoals een spa-service en een chauffeur. Alles kan voor je geregeld worden, van het doen van boodschappen tot het reserveren van restaurants. It’s all up to you!

Meer info