Trailer: de blockbuster van Martin Scorsese met Leo DiCaprio en Robert De Niro

CREDITS: Apple TV+

De eerste échte trailer van Killers of the Flower Moon is hier. Eindelijk, want elke liefhebber weet dat dit kassa wordt.

Aan het roer staat namelijk Martin Scorsese en zijn bemanningsleden zijn onder anderen Leonardo DiCaprio en Robert De Niro. Apple Studios gaat dus all out.

Trailer: Killers of the Flower Moon

Naast de bovengenoemde topnamen zien we ook Brendan Fraser, Jesse Plemons en Lily Gladstone terug in de trailer. De film, geïnspireerd op het gelijknamige non-fictieboek van David Grann, speelt zich af in de jaren ’20 van Oklahoma. Het plot? Het onderzoek naar moorden op de Osage-bevolking toen enorme olievoorraden werden gevonden onder hun land.

De reeks indianenmoorden in het begin van de 20e eeuw is natuurlijk een ultiem verhaal voor Scorsese om weer tot grote hoogte te komen. Samen met Dan Friedkin, Bradley Thomas en Daniel Lupi is de blockbuster geproduceerd, en 6 oktober zal-ie in de bioscoop verschijnen. Daarna, maar da’s logisch, kun je ‘m streamen op Apple TV+.  De Amerikanen hebben de trailer onthuld met de officiële synopsis:

Killers of the Flower Moon, gebaseerd op de alom geprezen bestseller van David Grann, speelt zich af in het Oklahoma van de jaren 1920 en toont de seriemoord op leden van de olierijke Osage Nation, een reeks wrede misdaden die bekend werd als de Reign of Terreur. Check hier waarom dit jouw favoriete film van de komende tijd gaat worden:

Source: