Dit weten we tot nu toe over de nieuwe Batman film

CREDITS: Serge Kutuzov

Er wordt op het internet veel gespeculeerd over de nieuwe Batman film. Als de film minstens zo spannend is als alle ontwikkelingen er omheen, belooft het al heel wat. De franchise wordt binnenkort namelijk weer nieuw leven in geblazen. We hebben al vele acteurs in het pak voorbij zien komen en ook de nodige villains zijn ontelbaar. Wij vertellen je wat tot nu toe bekend is over de film. Van de feitjes tot de geruchten die verworpen zijn.

De nieuwe Batman film: dit kun je verwachten

Deze acteurs zullen we zien

Het grootste nieuws zal je niet ontgaan zijn: Robert Pattinson zal de nieuwe Batman vertolken. Daarnaast zien we ook zeker beauty Zoë Kravitz terug in de film. Zij zal de rol van Catwoman op zich nemen. Commissaris Gordon wordt nieuw leven in geblazen door Jeffrey Wright.

https://www.instagram.com/p/B27rQOWgl9R/

Maar wie is de grote schurk? Geruchten over Jonah Hill als the Penguin of Joaquin Phoenix als the Joker zijn inmiddels verworpen. Jonah Hill zou de rol hebben afgewezen door verschillende meningen over zijn vergoeding. En alhoewel we de geniale Joker graag terug hadden gezien, heeft Todd Philips laten weten absoluut geen intentie te hebben om deze werelden met elkaar te mengen. Gek natuurlijk, want we kennen de Joker voornamelijk als de schurk tegenover Batman.

Paul Dano zal uiteindelijk de nieuwe schurk van de film spelen. Hij zal ook een veelbelovende en populaire villain rol op zich nemen, namelijk the Riddler. Deze werd ooit al eens door Jim Carrey gespeeld. Lijkt ons een meer dan prima alternatief.

Het verhaal van de nieuwe Batman film

De nieuwe Batman film belooft in ieder geval uit te monden in een trilogie. Zoals eerder genoemd, zal het verhaal dus waarschijnlijk (nog) niet kruisen met de Joker of the Penguin.

De schurk zal niemand minder zijn dan de populaire Riddler. Een veelbelovend karakter wat waarschijnlijk zal leiden tot een hele interessante verhaallijn. The Riddler staat namelijk bekend om zijn intellectuele en creatieve karakter dat perfect aanknoopt met Batman.

Volgens directeur Matt Reeves zal het wel een verhaal worden vanuit het perspectief van Batman. Het wordt volgens hem een spannend verhaal wat ook emotie moet opwekken. Hij wil dat Batman in deze films echt een ’transformatie’ doormaakt en echt zijn skills laat zien als detective.

Wat betreft de setting, zal dit waarschijnlijk rond de jongere jaren van Batman zijn. We gaan dus wat terug in de tijd, rond de jaren ’90. Een tijd waarin Batman nog niet heel bekend of omarmd is in Gotham City.

“It’s very much a point of view-driven, noir Batman tale”

– Matt Reeves

Wanneer kunnen we de film verwachten?

Op dit moment staat de release datum op 25 juni 2021, voor de V.S. en Verenigd Koninkrijk in ieder geval. We verwachten dat dit voor ons niet (veel) zal afwijken. Dat is dus nog even wachten. Op dit moment is er dan ook nog geen trailer beschikbaar. Zodra deze uitkomt, houden wij je natuurlijk meteen op de hoogte.

batman film, Dit weten we tot nu toe over de nieuwe Batman film
Foto: BagoGames