Officieel: Netflix dropt releasedatum van Ferry de film

CREDITS: Screenshot Undercover | Netflix

Big news! Netflix heeft de releasedatum van ‘Ferry de film’ bekendgemaakt. En niet alleen dat, want de streamingdienst heeft ook nieuwe gezichten aangekondigd. Netflix heeft een video gedropt met de volgende bijhorende tekst: ‘Op 14 mei komen twee wereldacteurs de cast van Ferry versterken: Huub Stapel en Monic Hendrickx.’ We kunnen niet wachten!

Nieuwe gezichten in Ferry de film en releasedatum bekend

Het filmpje begint met eindbaas Ferry Bouman die John opzoekt op een camping. Hij zegt: ”John, lang niet gezien.” En John reageert koelbloedig: ”Ja.” De drugsbaas zegt dat hij voor hem komt, maar op de achtergrond breekt een vrouw (gespeeld door Monic Hendrickx) in. Ze roept vanaf het terras van haar eigen caravan in volmondig Brabants: ”What the fuck doe de gij hier?” Ferry blijft rustig: ”Zus, ik was in de buurt… Voor zaken.”

Daarna verschijnt ook Huub Stapel in een scène. Ferry gaat op bezoek bij een zakenpartner: ”Ik heb gehoord dat de Maroc op is.” Zijn partner reageert na een aantal woorden van Ferry: ”Als je mij gewoon even mijn zaken laat regelen, dan doe jij de jouwe. Ik heb alles onder controle hier. Dus tyf maar een eind op.” Na die woorden geeft Huub Stapels personage ‘Brink’ hem een corrigerende tik en zegt: ”Je laat je belazeren waar je bijstaat. Dat is slecht!”

14 mei is de grote dag

Na de aankondigingscènes van Huub Stapel en Monic Hendrickx verschijnt de releasedatum in beeld: 14 mei 2021. Dat is de grote dag waar veel fans op zitten te wachten. In eerdere filmpjes van Netflix liet Frank Lammers al weten dat er héél veel Ferry komt. Dit liet hij weten omdat er veel fans klaagden over hoe weinig hij was te zien in seizoen 2 van Undercover.

Vorige week deelde Netflix al een teaser van Ferry. Als de teaser zijn verwachtingen waarmaakt, dan zitten we als fans gebakken. De teaser begint met de woorden: ”Laat me raden, je wil zeker een sneu verhaal over mijn jeugd?”