Makers Better Call Saul zetten Bob Odenkirk in midlife crisis

CREDITS: Sergei Bachlakov/AMC Press Centre

Bob Odenkirk, de makers van Breaking Bad en Better Call Saul én een verhaal rondom de midlife crisis. Dat wordt het recept van nieuwe serie Lucky Hank en we mogen alvast proeven met de eerste teaser.

Lucky Hank staat gepland op 19 maart, zo’n zeven maanden na de seizoensfinale van Better Call Saul. Wordt Odenkirks nieuw, complexe karakter in een nieuwe dramaserie wéér een hit?

Lucky Hank: nieuwe hoofdrol voor Bob Odenkirk

Het wordt een 8-delige serie die is gebaseerd op de Richard Russo’s roman Straight Man. Odenkrik duikt in de rol van William Henry Devereaux Jr., oftewel: Hank. Hij werkt als voorzitter op een afdeling op een ondergefinancierde universiteit in Pennsylvania. Hank komt in de bekende midlife crisis en is ‘gespecialiseerd in kleine ruzies en onbeduidende irritaties.’  

Zal Bob Odenkirk weer louche worden en het verkeerd pad opgaan? Zoals in Breaking Bad en Better Call Saul… Of zal hij weer à la John Wick gaan knallen, zoals in Nobody? We zijn benieuwd!

Lucky Hank, Makers Better Call Saul zetten <strong>Bob Odenkirk in midlife crisis</strong>
Foto: Sergei Bachlakov/AMC Press Centre

Co-sterren en makers Lucky Hank

Aan Odenkirks zijde staat Mireille Enos als Hanks vrouw, die een vice principal op een middelbare school in de buurt speelt. Verder heeft AMC ruimte gemaakt voor onder anderen Oscar Nuñez (The Office), Tom Bower (Crazy Heart) Kyle MacLachlan (Twin Peaks) en Chris Diamantopoulos (Silicon Valley). De Amerikaanse tv-producent start ook gelijk de marketingmachine met ‘from the executive producer of Breaking Bad and Better Call Saul.’  En dat is Mark Johnson: de alweer 77-jarige Amerikaanse producer. 

Goed, tijd voor de eerste teaser. Hij is niet lang, hij zegt niet zo héél veel en het is mysterieus. Precies waar een teaser voor bedoeld is, dus. Deze serie mag weer op je lijstje.

Een midlife crisis is bekend, maar ook een quaterlife crisis is een ding tegenwoordig. Check het artikel hier!