De comeback van Walter White en Jesse Pinkman is een feit

Wat waren ze goed hè? De drugsbazen Walter White en Jesse Pinkman in de hitserie Breaking Bad. Mede dankzij de cinematografische kunststukjes van Bryan Cranston en Aaron Paul werd de serie een mega-hit. Zó goed dat er een vervolgfilm kwam, waarin White ook even terugkeerde, én een spin-off-serie: Better Call Saul.

Walter White en Jesse Pinkman in Better Call Saul S6

Better Call Saul gaat over de louche advocaat Saul Goodman uit Breaking Bad. Hij wordt gespeeld door de eindbaas Bob Odenkirk. In de eerste serie heeft hij al een vrij prominente rol en Netflix zag de kans om het succes uit te melken. Ongeveer anderhalf jaar na de final van Breaking Bad verscheen de serie over de advocaat. En nu, zeven jaar later, is het tijd voor seizoen 6.

In de aanloop naar de laatste seizoen lieten Netflix en de hoofdrolspelers uit Better Call Saul al doorschemeren dat de link met Breaking Bad duidelijker ging worden. Daardoor was het niet de vraag óf Walter White en zijn rechterhand Jesse Pinkman terugkeerden, maar wanneer. Deze twee helden zijn nog steeds mateloos populair in de seriewereld. Gelukkig hebben we nu ook bewijs: de grote mannen komen terug. Dit is waarom we nog steeds een Twitter-accountje hebben:

Releasedatum seizoen 6

Een tijdje geleden maakte Netflix eindelijk bekend wanneer het zesde seizoen van Better Call Saul verschijnt. 18 april mag je met rood omcirkelen in je agenda. Dat is dus nog maar een aantal nachtjes slapen.

Hieronder vind je de trailer van S6. Mocht je de eerste vijf seizoen nog niet gezien hebben, dan raden we je aan om eerst de trailer van het eerste seizoen te kijken. Maar dat lijkt ons ook wel weer logisch.