Verborgen details in Breaking Bad die je zijn ontgaan

CREDITS: Breaking Bad - AMC/Netlfix

Breaking Bad. Voor velen de allerbeste serie ooit gemaakt. En terecht. De fantastische verhaallijn en de meedogenloze Walter White zijn hét recept gebleken voor een monsterhit. Inmiddels is het alweer zeven jaar geleden dat Breaking Bad tot een eind werd gebracht. En tóch zijn er nog steeds hidden details die je waarschijnlijk hebt gemist.

Verborgen details van Breaking Bad

Het einde van de serie betekende een mokerslag voor veel fans. 5 seizoenen lang zat iedereen op het puntje van zijn stoel. Daarna kwamen er nog twee spin-offs. Een in de vorm van een serie over de louche advocaat Saul Goodman, genaamd Better call Saul. En een in de vorm van een film: El Camino. Een film over Jesse Pinkman die zich afspeelt na het einde van de serie.

Breaking Bad
Foto: Breaking Bad – AMC/Netlfix

De video van Netflix

In elke scène van Breaking Bad is obsessieve aandacht besteed aan details. Zó veel dat het bijna onmogelijk is om ze allemaal te zien. Elk detail is opzettelijk, maar je kijkt er makkelijk overheen. Daarom laten we met genoegen deze video (van Netflix zelf) zien. In deze video besteed de streamingdienst aandacht aan verborgen details die je waarschijnlijk hebt gemist. En als jij ze niet hebt gemist; chapeau, dan ben je wél erg sterk in het herkennen van details:

Check ook: Dit is de nieuwe serie van de makers van La Casa de Papel