Keanu Reeves heeft een nieuwe filmpartner: Jonah Hill

Soms heb je van die aparte combinaties die uiteindelijk perfect blijken te zijn. Zoals kip op een wafel, frietjes gedipt in je milkshake en Jonah Hill met Keanu Reeves samen op je beeldscherm in Outlands.

Jonah Hill en Keanu Reeves gaan schitteren in duistere komedie

En met laatstgenoemde combinatie gaan we nu dus kennis maken. De twee Hollywood-fenomenen komen samen in de nieuwe duistere komediefilm Outlands van Apple TV+. We kunnen dus wel stellen dat Apple de strijd met de grote heren van Netflix, HBO Max en Disney+. Vorige week kondigden we Killers of the Flower Moon al aan met Martin Scorcese als regisseur en Leonardo DiCaprio in de hoofdrol al aan van Apple TV+. Nu komen ze dus weer met een aardige verrassing op de proppen. En met dit onverwachte sterren duo is het safe to say dat ze heerlijk op dreef zijn.

Etiquette
Foto: Screenshot Wolf of Wall Street

Hill als dubbele ster van Outlands

Afijn, een paar goede acteurs maakt nog geen goede film. Met zo’n sterrencast tot je beschikking moet er natuurlijk ook gewoon een keigoed verhaal klaarliggen voor Outlands. En als we de geruchten tot nu toe een beetje mogen geloven, zit dat ook wel strak. De komedie met een zwart randje eraan is geschreven door Ezra Woods en Jonah Hill himself, die dus als acteur én regisseur fungeert tijdens de opnames van deze film. In de film speelt Keanu als ‘Reef’, waarin hij ons meeneemt in zijn leven als beschadigde Hollywood-ster die afgeperst wordt met een mysterieuze videoclip uit zijn verleden. Hopelijk is het verhaal niet geïnspireerd op het leven van een van de twee sterren.

Mannelijke acteurs
Foto: Bigstock