Keanu maakt je in 60 seconden klaar voor John Wick: Chapter 4

Keanu Reeves, de eindbaas van The Matrix en de meestertrilogie John Wick, komt weer terug. De 58-jarige acteur is nog lang niet klaar. Zo voegt de epische huurmoordenaar een nieuw deel aan zijn collectie met John Wick: Chapter 4.

Succesvolle filmreeks

In 2014 verscheen het eerste hoofdstuk van John Wick. Hierop volgden nog twee andere delen die alleen maar succesvoller werden. Voor nu staat Chapter 4 op de plank, waarover al veel verschillende meningen zijn gedeeld. Met personages als Bill Skarsgard, Laurence Fishburne, Donnie Yen en meer belooft het weer een knaller te worden. Het zal naar verwachting niet gemakkelijke worden, maar John Wick kennende komt hij (altijd) als winnaar uit strijd.

John Wick: Chapter 4, Keanu maakt je in 60 seconden klaar voor <strong>John Wick: Chapter 4</strong>

John Wick: Chapter 4

Het wordt de langste film van de reeks: je kunt maar liefst 2 uur en 49 minuten op je bank genieten van een spektakel.  Misschien ken je de uitspraak: “How good to see you again so soon, Mr. Wick”. Zo denken wij eindelijk ook. Vanaf 23 maart is deel 4 in alle Nederlandse bioscopen te bekijken. Opfrisser nodig? Bekijk hieronder in 60 seconden naar de afgelopen 3 chapters.