Harry Potter is back: HBO brengt legendarische cast weer samen

CREDITS: Screenshot: Harry Potter en de Relieken van de Dood

Potterheads, even een heads-up dat het deze maand twintig jaar geleden is dat de eerste Harry Potter-film uitkwam. Feeling old yet? Omdat jij nu waarschijnlijk met een chagrijnige kop je rimpels telt, hebben wij een opkikkertje voor je: Harry Potter is terug. De legendarische filmserie zal met ‘Harry Potter 20th Anniversay: Return to Hogwarts’ weer op je scherm te bewonderen zijn. “Voor het eerst keert de legendarische cast terug naar waar de magie begon”, zo schrijft HBO Max. Hopelijk zal de reünie ons nog meer magie brengen.

Harry Potter-reünie: ‘Yer a wizard Harry’

Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson zijn binnenkort dus weer te bewonderen. (Oké, die laatste bewonderen we natuurlijk altijd.) In de HBO Max special zullen zij ons trakteren op uitgebreide details en gesprekken met de cast. Hierin zal onder andere duidelijk worden hoe de eerste film tot stand gekomen is, waarin Hagrid de legendarische woorden ‘Yer a wizard Harry’ sprak.

Harry Potter, Harry Potter is back: HBO brengt legendarische cast weer samen
Screenshot: Harry Potter en de Steen der Wijzen

Details van de Harry Potter reünie

De ‘Return to Hogwarts’ komt er al snel aan. Op 1 januari is op HBO Max te zien hoe Daniel, Rupert en Emma het leven als magiër hebben ervaren. Daarnaast zullen ook andere oud bekenden van Harry Potter zoals Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes en regisseur Chris Colbum aanschuiven om een boekje open te doen over de filmserie. In de tussentijd teasen we je alvast met de eerste beelden van de reünie.

LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…