Nog twee dagen: hier is de officiele trailer van Drive to Survive S4

CREDITS: Netflix Media Center

De datum 11 maart komt steeds dichterbij. En je weet wat dat betekent: Formule 1 Drive to Survive S4 komt eraan. Een seizoen dat zich gaat richten op één van de spannendste titelstrijden uit de F1-geschiedenis. Dat Verstappen Nederlands is, maakt het natuurlijk extra lekker voor dutchies.

Drive to Survive S4: officiële trailer

De apotheose der apotheosen noemde Olav Mol de laatste raceronde in Abu Dhabi. Deze benaming moet het vierde seizoen van de Netflix-serie ook gaan dragen. In de trailer zien we alle hoofdrolspelers terugkomen. Inclusief Toto met zijn legendarische, schreeuwsessie: “No, no that was so not right.”

Ook Horner komt aan het woord: “If you want something bad enough, you will do whatever it takes.” Dat heeft Red Bull vorig jaar zéker gedaan. Ook hebben we extra goed energydranknieuws voor je, want Verstappen komt ook even aan het woord. Typerend, op zijn zachtst gezegd: “Je wijkt voor niemand. Alleen zwakkelingen doen dat.” Kijk, zo kennen we hem.

Drive to Survive S4, Nog twee dagen: hier is de officiele trailer van Drive to Survive S4
Foto: Netflix Media Center

Veelbelovend

De trailer is al met al erg dik. Veelbelovend is een label dat je mag plakken op het volgende seizoen. De binnenkijk-shots geven aan dat Netflix weer alles uit de kast heeft gehaald. Net zoals alle namen die een zegje doen: Hamilton, Norris, Leclerc, de teambazen enz.

Het hoofdonderwerp valt te raden. De serie zal de volledige strijd tussen Lewis en Max in beeld brengen. Maar er gebeurt natuurlijk zó veel meer in een seizoen. Daarom zijn we blij met aankondiging van Netflix dat er tien afleveringen komen. Dit wordt smullen op niveau. Check de trailer hier en zet jezelf op scherp over twee dagen.

LEES OOK
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…