Zo verander jij je hele huis in een mancave

Als hardwerkende man moet je je soms even terug kunnen trekken van het drukke leven. Even tijd voor jezelf met een lekker koud biertje, een beetje tafelvoetballen met de mannen en je over de rest van het leven even geen zorgen te hoeven maken. En waarom zou dat niet gewoon in je eigen huis kunnen doen? Hier vind je een aantal tips om jouw van jouw huis een mancave te maken.

De mancave wordt omschreven als ‘een plek waar een man zijn hobby en favoriete bezigheden kan uitoefenen’. Maar waarom kan je jouw hele huis niet inrichten als jouw mancave? Altijd al een bioscoop in huis willen hebben? Dat kan. Altijd al enorme inloopkoelkast willen hebben? Het kan in je mancave: waar je alles zelf mag beslissen, van de industriële eetkamerstoelen tot de pooltafel in de kelder.

mancave, Zo verander jij je hele huis in een mancave

Woonkamer

De woonkamer. Een essentiële kamer in het huisHier kan je uitgebreid chillen, je eigen programma’s kijken op een zo groot mogelijk televisiescherm en bier drinken met de mannen. De ultieme chillplek om even bij te komen na een lange dag. Zorg dus voor lekkere diepe banken, een bioscoop-proof televisie en bier binnen handbereik. Daarbij kan een mooie keuken om goede hamburgers te bakken natuurlijk ook niet ontbreken. En natuurlijk de koelkast. Ook belangrijk! Die moet natuurlijk groot genoeg zijn voor alle drank.

mancave, Zo verander jij je hele huis in een mancave mancave, Zo verander jij je hele huis in een mancave

Badkamer

Ook een goede badkamer mag niet ontbreken in jouw mancave. De badkamer wordt vaak gezien als het vrouwelijk domein, met bloemetjes en kleedjes en vrouwelijk getut, maar in bij jouw droomhuis hoort jouw droombadkamer. Denk aan een strakke badkamer met grote douche en een groot bad.

mancave, Zo verander jij je hele huis in een mancave

De kelder

De kelder is misschien wel the ultimate room van ieders droomhuis. Je kan er van alles mee doen. Maak er een garage van voor je auto(‘s). Of maak er je eigen mini casino van, inclusief pokertafel. Je kan er zelfs wat stoere pooltafels, tafelvoetbal en een dartbord neerzetten. Maak de kelder af met een televisie om te gamen terwijl je in de dikste loungeset chillt. Ook vind je hier misschien wel het beste gedeelte van het huis – iets wat zeker niet kan ontbreken in een mancave. De bar! Inclusief biertap, wijnkoelkast en een goed gevulde drankkast. Zo kan je iedere avond je eigen whiskey of gin-tonic inschenken.

mancave, Zo verander jij je hele huis in een mancave mancave, Zo verander jij je hele huis in een mancave mancave, Zo verander jij je hele huis in een mancave

mancave, Zo verander jij je hele huis in een mancave

LEES OOK