Woongoals: luxe droom loft met uitzicht op de Maas

CREDITS: Funda

Er is niks mis met af en toe een beetje dromen. Dromen dat je een bankrekening vol nulletjes hebt bijvoorbeeld. En dan bedoelen we nullen vóór de komma. Websites als Funda kunnen helpen bij deze heerlijke dagdromen: kijken naar woningen die onbetaalbaar zijn kan behoorlijk motiverend werken. Ze geven ons iets om naar te streven, toch? Daarom vandaag voor jou een heerlijk weg-droom-momentje met deze enorme luxe loft met uitzicht op de Maas. Gewoon, omdat wij weten wat voor huis jij graag onder je kont zou hebben.

Droom loft: luxe loft in Ridderkerk

Stijl en klasse, dat is wat deze loft in Ridderkerk uitstraalt. De loft is lekker ruim. In de vormgeving van het riante penthouse is de moderne architectuur bijna te ruiken. Niets is echter minder waar. Deze prachtige loft is namelijk gebouwd in een oud pand dat vroeger diende als fabriekshal. In 2008 is deze fabriekshal flink onder handen genomen en dit heeft zijn vruchten afgeworpen: hieruit is een wooncomplex met daarin de mooiste appartementen die uitkijken over de Maas ontstaan. De identiteit van de oude fabriekshal schemert echter nog door de stijlvolle uitstraling van deze loft heen: hij is zichtbaar in de details. Met als resultaat een prachtige samensmelting van nieuw en oud, die dit luxueuze penthouse maken tot de kanjer die hij is.

Perfecte mix

Deze exclusieve loft is maar liefst 242 m2 groot, met drie woonlagen. De cleane uitstraling van de gladde witte muren staan in contrast met de accenten die de donkere stalen kozijnen met zich meebrengen. De industriële vibe sluit perfect aan bij de laatste woontrends. Het is dan ook dé locatie voor de perfecte bachelor pad. Er komt enorm veel licht binnen in het appartement door de gigantische ramen. Deze ramen zijn ook te gebruiken om te genieten van het uitzicht op de Maas met zijn voorbijvarende boten.

Het interieur zit ook erg slim in elkaar. In het appartement is voornamelijk gehouden aan een strak interieur: de donkergrijze luxe keuken, meubilair met een industriële look en de prachtige marmeren badkamer. Alles met oog op het eren van de gigantische ruimte die beschikbaar is in de loft zelf. Toch is de loft alles behalve kil geworden, dankzij de warme speelse elementen die de accessoires toevoegen aan de woning. Kijk maar naar de grote oranje vloerkleden en gekleurde stoelen.

Een gouden tip voor je eigen interieur: een koel, strak interieur is enorm makkelijk op te warmen met kleurrijke details als een gekleurde poef of tapijt. Houten meubels doen het hierin ook erg goed, de combinatie van hout en donker staal is een hele goede. De planten voegen daarnaast die ‘groene’ sfeer die wat lucht aanbrengt in het  industriële. Door de samenkomst van het moderne, het industriële, de kleurelementen, het houten meubilair en het groene is een mooie balans ontstaan. Met als resultaat een enorm tof geheel. Hier wil je toch gewoon wonen? Wel nog even sparen: voor €1.100.000 is ‘ie van jou!

Foto’s: Funda
Total
15
Share