Een indrukwekkend buitenhuis omringd door het buitenleven van Californie

Stop even met wat je aan het doen bent en neem even een kijkje in dit buitenhuis in Healdsburg, Californië, ontworpen door het team van Feldman Architecture. Indoor in samenwerking met outdoor living desing wordt niet veel beter dan dit.

Een fantastische wijnretraite in Californië

Feldman Architecture ontwierp dit prachtige buitenhuis dat bestaat uit twee loodrechte balken op een heuvel met uitzicht op het dorp Healdsburg, een stad in Sonoma County, Californië. Het huis biedt veel ruimte voor het ontvangen van gasten wat voorzien is van voldoendoende privacy in een landelijk toevluchtsoord. Het hogere gedeelte van deze accommodatie loopt langs de bergrug, waar de grote kamer van de woning is ondergebracht.

Het gebouw biedt een ruime, sociale ruimte dat ideaal is voor entertainment en de privacy van een landelijke rustplek.

Vier oversized glazen panelen openen zich aan elke zijde dramatisch en transformeren de ruimte in een buitenpaviljoen waarvan de vlakke betonvloeren zich uitstrekken tot een terras. Met een vuurplaats in het zuiden, kan de buitenruimte vier seizoenen van het jaar gebruikt worden als ideale ontmoetingsplek.

De onwijs hoge klapdeuren bieden een weids, doorlopend zicht vanaf het zwembad, door de grote kamer heen op het ondergelegen dorp.

De tweede vleugel van de woning kruist met de grote kamer en strekt zich uit naar het noorden. Hoe meer je naar deze kant loopt, hoe meer privé gedeelte je krijgt. Het begint namelijk bij de garage, door naar de media ruimte waarna het doorstroomt naar het zwembad, dat weer eindigt in de master bedroom suite.

Dit buitenhuis beschikt over een fantastische binnen-buiten verbinding waarbij het uitgestrekte uitzicht op de weelderige natuur een plaatje is om te zien.

Total
1
Share