Weekly essentials #4: dit mag je deze week niet missen

“A selection of our weekly wannahaves.”

Weekly essentials

Jonny 2-zitsbank olijfgroen

Een toffe bank met een prima prijskaartje? Dan zit je met deze bank helemaal goed. Letterlijk. Hij ziet er enorm stylish uit en een olijfgroene kleur kan je bijna niet zat raken. Ontworpen door MADE studio en perfect in jouw stulpje.

New Balance navy

We kunnen geen genoeg krijgen van toffe kicks. Deze New Balance navy stappertjes zijn ons ook niet ontgaan en we willen er zeker van zijn dat jullie ze ook niet over het hoofd zien. De lichtgewichtjes lopen dan ook erg lekker, maar hebben wel een spraytje nodig met het Nederlandse klimaat.

Ficus Ginseng plant

Haal de botanische sferen in huis en zet her en der wat plantjes neer. Dit exotische plantje koop je met bijbehorende pot. Scheelt weer een extra tripje naar de winkel natuurlijk.

Beer making kit van Brooklyn Brew Shop

Bier speelt een grote rol in ons leven. En terecht. Niets is dan ook leuker dan een bier pakket waarmee je zelf je favorieten in elkaar kan knallen. Alle ingrediënten zitten al in het pakket, dus je kan er gelijk mee aan de slag. Hey proost!

Noose&Monkey pak

Een lekker pakje voor de feestdagen mag niet ontbreken en wij hebben er eentje voor je uitgekozen. Met subtiele ruitjes is dit pak voor andere gelegenheden natuurlijk ook prima te dragen. Echter roept hij wel echt “kerst” door het lichte rode horizontale streepje.

Hoed van Hugo Boss

Een man kan nooit teveel hoeden hebben. Deze hoed is casual, dus leuk voor een casual chique outfit. Het mooie aan dit hoedje is dat je hem in de zomer ook gewoon in de koffer kan gooien. Hij is namelijk 100% van papier en zal dus niet onwijs warm op je hoofd voelen.

Total
0
Share