Airbnb Finds: slapen op Times Square of in de grootste speelgoedwinkel van NYC

New York is zo’n bestemming waar je eens in je leven geweest zou moeten zijn. En zeker in december. Tijdens the most wonderful time of the year staat de ‘The Big Apple’ in het teken van winterse festiviteiten. Hoewel het er dit jaar anders aan toe gaat, laat de city that never sleeps, de feestdagen niet onopgemerkt aan zich voorbijgaan. De stad is Holiday-proof gemaakt en uiteraard in stijl.

Ook Airbnb viert de feestdagen en opent voor de eerste keer ooit de iconische FAO Schwarz, een fantastische speelgoedwinkel in Manhattan voor een gezellige logeerpartij. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om voor één nacht te verblijven in een glazen koepel onder de iconische Times Square Ball, dit wil je niet missen!

Airbnb Finds: twee dikke accommodaties in NYC

Jaarafsluiting in stijl, op Times Square

Het einde van 2020 is (eindelijk) in zicht en dat wordt (op gepaste afstand) gevierd. Ieder jaar is Times Square in New York gevuld met feestvierders die aftellen tot de iconische “Ball Drop”. Dit jaar is dat niet mogelijk, maar NYC is NYC niet, als het niet alsnog in stijl gebeurd. Dit jaar is het voor één nacht mogelijk om, tussen de New Yorkse wolkenkrabbers, te verblijven op het buitenterras van Nasdaq, in een glazen koepel. Vanuit de koepel geniet je van het allerbeste panoramische uitzicht, tijdens het aftellen voor het nieuwe jaar.

feestdagen, Airbnb Finds: slapen op Times Square of in de grootste speelgoedwinkel van NYC

Holiday icoon Mariah Carey als host

En natuurlijk mag de sprankeling van Holiday icoon Mariah Carey daar niet aan ontbreken. Want All we want for Christmas is lekker meezingen met het stiekem toch wel lekkere kerstrepertoire. Geniet van heerlijke hapjes en cocktails, geïnspireerd op Mariah’s favoriete recepten en sluit de avond af met een privé virtueel optreden van de diva herself, hoe vet is dat?!

Omdat het nog steeds 2020 is en reizen dus bijna onmogelijk is, heeft Airbnb deze verblijven alleen geopend voor bewoners van New York. Maar niet getreurd! Je vindt ook een selectie Airbnb Online Experiences die voor iedereen beschikbaar zijn, zodat je thuis vanaf je eigen bank kunt genieten van heerlijke feestelijke activiteiten.

De meest geliefde speelgoedwinkel van New York

New York heeft alles, waardoor je door de bomen het bos soms niet meer ziet. Of beter gezegd: door de wolkenkrabbers de stad niet meer ziet. Zo vind je er ook een reeks aan gigantische speelgoedwinkels, met een in het bijzonder: FAO Schwarz. Dit is de meest geliefde speelgoedwinkel van Amerika en staat bekend om zijn iconische speelgoedsoldaatjes. Wanneer je de winkel betreedt, waan je je in een speelgoedwonderland. Van de vetste raceauto’s tot de coolste gadgets, niks te gek!

Een overnachting vol actie

Naast dat je het gevoel hebt dat je een karakter bent van Toy Story in een winkel die twee verdiepingen hoog is en 20.000 vierkante meter groot, biedt het verblijf ook de nodige actie. Je kunt je eigen, op afstand bestuurbare, raceauto maken. Inclusief race wedstrijd natuurlijk. Daarnaast kan ’s avonds worden genoten van een heerlijk diner tijdens de feestdagen, een borreltje in een van de vele lounges en slaap je in een berelekker bed.

LEES OOK
De hidden gems van Barbados
Tropische eilanden die ooit een plek van rust waren, zijn ondertussen gedegradeerd tot speeltuinen gevuld met een leger aan Instagram-influencers. Zodanig dat we vermoeden dat de Balinezen…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…