Dit herenhuis heeft een enorm zwembad in de woonkamer

CREDITS: Credits: Richard Paxton

Als je een ding zou mogen toevoegen aan je droomhuis dan is het een stijlvol zwembad toch? The Paxton House is het herenhuis van de toekomst. Het ligt op Primrose Hill in Londen en zelfs dat klinkt al classy AF. Hoe krijgen die Engelsen het toch steeds voor elkaar..

Richard Paxton & Heidi Locher

Het huis is ontworpen door de architecten Richard Paxton en Heidi Locher. De insteek was een soort temple creëeren waar je helemaal tot rust kunt komen. Dat het daarom een ontzettend strak en sereen ontwerp heeft is niet gek. Dat wordt nog eens versterk vanwege het rechthoekige zwembad. Het stond dan ook te koop op John D Wood met een prijs op aanvraag. Wat zoveel betekent als, geef ons een bod en het kan maar beter hoog zijn. Het zou dan ook geen droomhuis zijn als het niet een hoog prijskaartje had..

The Paxton House
Richard Paxton

The Paxton House

De woning ligt verstopt in Primrose Hill tussen in een Victoriaans straatje. Dus de omgeving heeft minstens zoveel klasse als de woning. Omringt door Victoriaanse woningen met een geplaveide straat, staat ineens zo’n moderne woning. Het contrast tussen de omgeving en de woning draagt alleen maar bij aan de waarde. Er zit daarnaast een reception room in de woning waar je U tegen zegt. Een rechthoekige ruimte zorgt voor een ruime blik op de woonkamer en keuken. Daar bovenop is een gigantisch intrekbaar plafond gezet van zo’n twaalf meter.

Langs de volledige lengte van de kamer loopt een zwembad omringt door glas. Het heldere water in combinatie met het glas zorgt voor een soort blauwe gloed door de kamer. Ga je naar boven dan tref je een master slaapkamer met uitzicht over het zwembad. Je zou zo vanuit je bed het zwembad in kunnen rollen. Ook heb je genoeg plek voor eventuele gasten, want je hebt vier extra slaapkamers. Twee daarvan zijn zelfs ingericht als mini appartementen. Dan hoeft de koper tenminste niet alleen te genieten van dit droomhuis. Dat lees je goed, het huis is al verkocht op John D Wood voor 6,5 miljoen!

Total
13
Share