The Barrancas House, Mexico City

Nu schrijven we wel vaker over mooie bouwprojecten en architectuur, maar van deze woning waren we toch wel erg onder de indruk. Dit stulpje ligt in Mexico City en is ontworpen door de designstudio van Ezequiel Farca. In één woord ‘WOW’!

The Barrancas House

De Barrancas House combineert de extreme luxe van een resort met het gemak van een familiewoning. Kortom het beste van twee werelden. Je krijgt echt dat luxueuze gevoel met het geweldige design en de luxe meubels. Daarnaast heeft de woning een opvallende knipoog naar de Azteekse cultuur. Dit is onder meer terug te zien in de beelden rondom de woning, de prachtige flora en open ruimten. De hele woning is een oase van rust met rustieke kleuren die allemaal samen komen in één adembenemend mooi geheel. Een helder zwembad, tropische planten en een heerlijk klimaat. Wat wil je nog meer.

Rondom de woning vind je diverse terrassen, waar je helemaal tot rust kunt komen. Een heerlijke plek om lekker te chillen met vrienden of familie. De grote ramen en deuren zijn allemaal volledig open te schuiven. Zo haal je buiten en beetje naar binnen. Stel de woning open en loop zo van de slaapkamer het zwembad in. De binnenkant van de woning heeft alle kwaliteiten die je van een luxe vakantiewoning kan verwachten. De slaapkamers hebben ieder een stijlvolle inrichting en zijn gevuld met zachte verlichting. De badkamer is voorzien van een heerlijk vrijstaand ligbad, een houten vloer en rustieke marmeren muren. Aanschouw!

Foto: Roland Halbe & Jaime Navarro

Total
0
Share