Deze strandvilla moet je checken

CREDITS: KAA Design

Een prachtige strandvilla aan de kust van Californië. Wie fantaseert er niet over. KAA Design is een architectenbureau gevestigd in Los Angeles, dat zich bezig houdt met de bouw van de dikste mansions en strandvilla’s. Hun website barst van de mooie projecten, één sprong er bij ons uit. Je leest hem hier.

3rd and the strand

Deze Beach Mansion is gelegen aan de dichtbevolkte kant van Manhattan en uiteraard aan het strand gebouwd. Vanuit merendeels van de villa kijk je uit over de uitgestrekte stranden van de Pacifische kust. Het ontwerp benadrukt comfort, eenvoud en minimalisme. Opvallend is dat vele muren, ramen en vloeren zwevend zijn gebouwd. Dit geeft een enorm ruimtelijk en modern effect. De Amerikaanse variant van Rietveld zullen we maar zeggen.

De villa dient als een groot familiehuis met vele mogelijkheden voor gasten. Het huis heeft de typische bouwstijl van een strandvilla. Namelijk het omgekeerde van een traditioneel huis. Woonkamer op de bovenste etage en slaapkamers op de onderste etage. Wat met name spectaculair is aan dit pand zijn de woonkamer en keuken. Vanuit hier kan je met opslaande deuren de binnen- en buiten ruimtes met elkaar betrekken. Wat niet mag ontbreken aan een huis van dit kaliber: de mancave. En dat heeft ‘ie, inclusief bar en pooltafel. Wat een plaatje.

Check het voor jezelf:

Total
1
Share