Airbnb Finds: Romantisch appartement in de Franse hoofdstad

Het is alweer bijna zo ver: Valentijnsdag staat om de hoek.  De dag dat we ons lief in het zonnetje zetten, maar traditioneel gezien ook de dag voor stille aanbidders om hun liefde te verklaren aan die ene onbereikbare vlam. Ben je niet zo van die uitgebreide tradities? Je hoeft echt geen casanova te zijn om met je vriendin een heerlijke dag te beleven en de liefde te vieren. Of misschien zitten jullie juist even in een sleur en is een weekendje weg de ideale manier om er weer bovenop te komen. Wat de situatie ook mag zijn, Valentijnsdag vier je natuurlijk het beste in Parijs, de stad van de liefde. Met een romantisch weekendje in dit appartement in Parijs zit je gegarandeerd gebakken bij je vriendin.

Romantisch appartement in de Franse hoofdstad

In het hart van Le Marais

Het 3e arrondissement van Parijs, ook wel Haut-Marais genoemd, is de place to be voor een ontspannen weekendje weg. Deze buurt zit vol met hippe cafés, kunstgalerijen, gezellige restaurants en leuke winkels. Dit romantische stekkie ligt precies in dit historische Haut-Marais! De woning, gelegen in de schaduw van de Notre-Dame weerspiegelt de sfeer van Parijs en is de perfecte plek om de liefde weer te laten opbloeien. Voor degenen die niet alleen elkaar maar ook nog wat van de buurt willen zien zijn er genoeg bijzondere plekken te ontdekken. Het Musée Picasso is bijvoorbeeld in deze wijk te vinden en het Musée du Louvre ligt op loopafstand. ‘s Avonds verandert Le Marais in een bruisend nachtleven met leuke clubs en en barretjes. Beter dan dit krijg je het toch niet?

appartement parijs, Airbnb Finds: Romantisch appartement in de Franse hoofdstad

Waan je in een romantische Middeleeuwse film

Dit romantische stenen appartement in Parijs heeft zichtbare balken en een Middeleeuws uiterlijk, waardoor je tijdens je verblijf een aantal eeuwen terug in de tijd lijkt te gaan. En dit is ook zo! Als je hier verblijft slaap je eigenlijk in een monument, want het gebouw stamt uit de 15e eeuw. Bijna zonde om dan buiten de deur te eten, toch? Daar heeft de host van dit appartement de oplossing voor gevonden. Terwijl jij samen met je meisje Haut-Marais en de andere wijken van Parijs ontdekt doet de host boodschappen en verzorgt ze een heerlijke maaltijd op Valentijnsdag. Zo verras je je vriendin met een romantisch diner bij kaarslicht in de karakteristieke en sfeervolle eetkamer va deze woning. Zonder dat je zelf hoeft te koken leg je je petite amie in de watten als een echte Parisienne.

appartement parijs, Airbnb Finds: Romantisch appartement in de Franse hoofdstad

Historische luxe

Naast de bijzondere eetkamer geven de badkamers ook een romantische en sprookjesachtige sfeer.  De tegels komen helemaal uit Marrakech!  Dit appartment heeft maar liefst 2 badkamers en deze geven toch nog even dat extra luxe randje aan je paleisje. Een gouden kraan om je water uit te drinken? Ja hoor, doen we gewoon. ‘s Ochtends croissants en jus d’orange op bed, daarna elkaar uitgebreid inzepen onder de douche en jullie relatie is weer magnifique!

appartement parijs, Airbnb Finds: Romantisch appartement in de Franse hoofdstad

appartement parijs, Airbnb Finds: Romantisch appartement in de Franse hoofdstad

Voor een Valentijnsweekend zoals dit ben je €320 per nacht kwijt. Dat is ze toch wel waard?

Meer info