Het huis van topgolfer Ricky Fowler heeft een eigen golfbaan

Een huisje kopen is een avontuur op zich. De huizenmarkt in Nederland is wel iets waar je u tegen zegt waardoor de meeste net, startende kopers maar een peperduur appartement in de buurt van het centrum huren. “Om dan maar op de reiskosten te bezuinigen”. Maar als het aan Rickie Fowler ligt, de 29 jarige viervoudige PGA Tour-winnaar, mag er best wat gesmeten worden met geld als het aankomt op het kopen van een nieuw huis. Golfbaan als tuin onmogelijk? Niet voor deze professionele golfer.

Het designhuis van Ricky Fowler

Met een inkomen van meer dan 31 miljoen dollar, waarbij het geld dat meneer Fowler heeft ingebracht in een van zijn lucratieve endossement deals niet eens is meegerekend, is het redelijk om aan te nemen dat Fowler het zich kan veroorloven. Zo’n twee jaar terug heeft hij 14 miljoen dollar (een grove 12 miljoen euro) geïnvesteerd om zijn droomhuis te krijgen.

Het designhuis dat gemaakt is van glas, hout en steen, bevindt zich op het Jupites Island van Florida. De 11. 573 vierkante meter aan het water gelegen woning telt zo’n zes slaapkamers en negen badkamers. Ook heeft het zijn eigen speelkamer, de zogenaamde ‘modderkamer’, een sportbar en natuurlijk een groot buitenzwembad. Ook heeft het een enorme binnenplaats en zelfs een lift binnen ingebouwd, zodat hij de trap niet hoeft te nemen wanneer hij naar zijn privé golf cursus in zijn eigen tuin gaat. Want ja, een eigen mini golfbaan waarbij de Amerikaan zijn golfskills kan oefenen, is natuurlijk ook geen overbodige luxe.

Total
0
Share