Met Pop-Up House bouw je een eigen huis binnen een week!

Voor velen is het bouwen van je eigen huis een grote droom. Maar helaas is dat niet iets dat je zomaar even doet. Vaak moet je er veel geld en moeite in stoppen, waarna het resultaat nog lang op zich laat wachten. Het Franse Multipod Studio komt met een oplossing. Het bedrijf heeft een concept bedacht dat zeer snel uitvoerbaar is, gebruik maakt van goedkope bouwmaterialen én volledig energieneutraal is: het Pop-Up House. Met deze constructie staat je paleisje binnen één week. Wauw!

Pop-Up House

Het Pop-Up House bouwsysteem is kinderlijk eenvoudig. Het bouwen van een huis was nog nooit zo makkelijk. Multipod Studio biedt verschillende basismodellen, maar het is ook mogelijk om een eigen ontwerp te maken. Het is dus mogelijk om je huis volledig te personaliseren. Van het aantal kamers tot het aantal verdiepingen; jouw wensen worden werkelijkheid.

Er wordt gebruik gemaakt van uitsluitend duurzame, goedkope en herbruikbare materialen, voornamelijk hout en isolatieblokken. Hierdoor is je crib zo goed geïsoleerd, dat verwarming niet meer nodig is. Dit droomhuisje is dus nog goed voor het milieu ook!

Pop-up-house3

Pop-up-house1

Pop-up-house2

Bouw in één week een volledig nieuw huis

Dit huis staat dus in een handomdraai. Het ontwerpen, bestellen en de daadwerkelijke bouw kan allemaal binnen één maand plaatsvinden. Nadat alle materialen van je stulpje zijn afgeleverd, duurt de bouw zelfs minder dan één week. Het is dan alleen nog een kwestie van alles vastmaken met houten schroeven. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? In onderstaand filmpje zie je het bewijs!

Prijskaartje

Naast dat het Pop-Up systeem makkelijk te bouwen is, is het ook nog eens goed te betalen. Geschat wordt dat een eigen huisje ongeveer €38.000,- kost. Al moet je er wel rekening mee houden dat je hiervoor waarschijnlijk alleen nog maar de isolatie, het hout en de montage hebt. Dingen als fundering, afwerking, elektra, sanitair en beglazing zullen ook nog voor een behoorlijke kostenpost zorgen. Meer informatie hierover vind je op de website.

LEES OOK
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…