New: Boffi Studio in Rotterdam

Mocht je nog niet bekend zijn met Boffi, dan is dit je moment. Het Italiaanse designbureau ontwerpt keukens en badkamers van het segment: crème de la crème, ofwel heel veel beter dan dit wordt het niet. En afgelopen week opende ze hun nieuwe winkel op het Rotterdamse Blaak.

Boffi

Al in 1934 werd het merk opgericht door Piero Boffi. Binnen no time groeide het merk uit tot internationaal marktleider in product innovatie en design. Ze begonnen als high end keukenontwerper, maar zo’n 20 (?) jaar geleden is daar het badkamersegment ook bijgekomen. Inmiddels hebben ze met trots ook DePadova aangetrokken en bieden ze zo’n beetje alles aan op gebied van interieur. “Maar onze core business blijven toch wel de keukens”, legt Roberto Gavazzi, sinds 1989 CEO van Boffi, uit. “Al komt er bij het ontwerpen van badkamers veel meer techniek kijken en dat is leuk.”

“Natuurlijk zijn de minimalistische producten van Boffi een lust voor het oog, maar de techniek erachter is minstens zo interessant. Juist het feit dat dit zo goed is weggewerkt en toch perfect functioneert, maakt onze designs zo uniek.”

Dis Studio

Dé dealer van Boffi in Nederland is Dis Abhelakh, die samen met de Italiaanse architect Daniela Germone, oprichter is van Dis Studio en eigenaar van Boffi Studio Amsterdam. En nu dus ook Rotterdam! Met trots presenteerde ze vorige week vrijdag hun nieuwe winkel op Blaak 6, in Rotterdam. En trots konden ze zijn, want het zag er inderdaad prachtig uit.

Zelf waren we bij de opening aanwezig en alles zat tot de puntjes goed in elkaar. Over letterlijk alles in de winkel was nagedacht. Had ik ook maar zo goed nagedacht toen ik een macaron met eendenlever in m’n mond stopte…

Terug naar Dis

“De technisch superieure en gestroomlijnde keuken-, badkamer- en garderobesystemen van Boffi, zijn ontworpen door wereldberoemde architecten en designers en gebaseerd op een filosofie die zich onderscheid van andere merken”, legt Dis uit. En dit zie je ook wel echt terug in de producten. Als je van strak, minimalistisch en prijzig houdt, twijfel dan niet om een kijkje te gaan nemen in de nieuwe Studio van Boffi in Rotterdam.

Opening Boffi Rotterdam

Total
0
Share