Matt Sleeps: het matras waarvan je de hardheid kan aanpassen

Je matras draagt bij aan een goede nachtrust zodat je de volgende dag weer opgeladen de dag door kunt. Maar het kopen van een matras kan nog wel eens knap lastig zijn. In een vrij korte tijd moet je kiezen waar je de komende jaren maar liefst 1/3 van je leven door gaat brengen. 

Review van het Matt Sleeps: het aanpas-matras

Een matras is heel persoonlijk. Een one size fits all matras bestaat eigenlijk niet. Vaak verschillen partners in lichaamsbouw en gewicht, maar ook in voorkeur. Zo heeft de man bijvoorbeeld de voorkeur voor een iets harder matras, maar de vrouw (met gelukkig een hele andere lichaamsbouw) heeft bijvoorbeeld weer liever een zachter matras. 

We gaan je niet vertellen dat Matt Sleeps het enige matras is waarbij je de hardheid kunt kiezen. Echter moet je de hardheid bij de aanschaf al bepalen. Daar heeft Matt Sleeps wat innovatiefs op bedacht! Het Matt matras kun je namelijk per kant harder of zachter maken. Ook na de aanschaf van het Matt matras! Zo weet je eigenlijk zeker dat je een matras hebt dat aan jouw wensen voldoet! 

Materialen

Het Matt Matras is gemaakt van verschillende kwalitatieve en duurzame materialen. Zo is de hoes gemaakt van Tencel, gemaakt van eucalyptusbomen en bevatten de andere lagen natuurlijk latex, traagschuim en het hoogste kwaliteit koudschuim die zorgen voor een heerlijke nachtrust.

De Consumentenbond is ook fan van Matt

Dit najaar stond de consumentengids in het teken van de zoektocht naar het beste matras. De conclusie was: ‘geen one size fits all’.  De Consumentenbond heeft aangegeven erg te spreken te zijn over het concept van het Matt matras, omdat ook zij niet geloven in een one size fits all-oplossing. Daarnaast verbeteren ze constant hun aanbod aan de hand van klantfeedback. ‘Een aanwinst voor de markt en veel beter dan de matrasmakers die alleen maar uit zijn op flinke winsten over de rug van de consument’. – aldus de consumentengids. Ook is Matt Sleeps een Nederlands bedrijf: pluspunten!

Je kunt Matt 120 dagen gratis thuis proberen

Mocht deze flexibiliteit je nog steeds niet overtuigen, dan kun je Matt 120 dagen thuis proberen. Bevalt het niet dan wordt Matt gewoon weer opgehaald en krijg je het complete aankoopbedrag terug. Je hoeft hem niet terug in de doos te rollen. Er komen gewoon twee jongens het Matt matras ophalen. Retour matrassen gaan naar hotels of worden geschonken aan instanties die het echt hard nodig hebben. 

“Ik slaap inmiddels sinds augustus op de Matt en de 120 dagen zijn nét verstreken. Gelukkig heb ik het Matt hoeven terugsturen. Ik heb tussendoor de hardheid van de van 3 naar 4 gebracht aan ‘mijn kant’, terwijl mijn vriendin op haar helft nog op de normale hardheid ligt. Hierdoor hebben we beide het perfecte matras!”

Meer weten over Matt Sleeps? Check dan de website!

Total
0
Share