Upgrade je interieur met LYFE zwevende planten

Een klein beetje groen in huis doet wonderen voor je interieur. Planten brengen wat leven in de brouwerij en zorgen voor een verzorgde en frisse uitstraling. Het is mannelijker dan je denkt, vooral als je het met deze toffe gadget combineert. Deze unieke plantenpot, genaamd LYFE, laat je planten in de lucht zweven. Een echte eye-catcher!

LYFE

Dankzij LYFE kan jij voortaan plantjes kweken in de lucht. Hoe dit mogelijk is? De futuristische pot bestaat uit twee onderdelen: een witte, geometrische vaas en een eikenhouten basis. In beide elementen zitten magneten verwerkt die elkaar afstoten, waardoor je plant in de lucht blijft zweven.

Naast dat het er heel tof uitziet, schijnt het ook nog eens goed te zijn voor je plantje. De 360°  rotatie die de LYFE continu maakt, zorgt er namelijk voor dat je plant van alle kanten licht krijgt. Daarnaast zou het magnetische veld dat het geheel in de lucht houdt, bevordelijk zijn voor de groei van je groene woonaccessoire. Hier hoef je dus geen groene vingers voor je hebben, ideaal!

lyfe1

FLYTE

Het meesterbrein achter deze piece of art is het Zweedse FLYTE. Dit designbureau trok al eerder onze aandacht met hun minimalistische en strakke ontwerpen, zoals deze magnetische klok. Opvallend is dat FLYTE in alle designs met innovatieve technieken werkt, maar ondertussen niet vergeet dat het oog ook wat wil. De designs zijn vooruitstrevend én uiterst stijlvol. Een combinatie die we nog niet vaak zo goed uitgevoerd hebben gezien!

Wooden Amsterdam

Bij Wooden Amsterdam is de LYFE Planter voor €249,- te koop. Deze webshop integreert technologie met design en natuur, waarvan deze gadget dus het ultieme voorbeeld is. Neem een kijkje op de site om te checken wat ze allemaal nog meer hebben!

Total
1
Share