James Bond-vibes: floating hotel suites van Anthenea

CREDITS: Anthénea

Het is alweer even geleden – 1977 om precies te zijn – dat The Spy Who Loved Me uitkwam. Maar de tiende James Bond-film heeft nog steeds veel invloed op de maatschappij. Zo ook op de de Franse scheepsarchitect Jean Michel Ducancelle. Hij heeft floating hotel suites gecreëerd die geïnspireerd zijn op de film. En het mooie van alles: ze kunnen overal ter wereld worden geplaatst.

Bond-vibes: floating hotel suites van Anthénea

Een floating suit van Anthénea moet de beste 50 vierkante meter leefruimte ooit gemaakt zijn. Hier krijgt ‘chillen’ in één keer een volledig andere betekenis. Je leeft als het ware als een koning op ’t water. Bovenop jouw eigen hotel suite – je kan een suite ook privé kopen – heb je een fenomenaal 360 graden uitzicht. Het enige dat je dan nog nodig hebt is een Vodka Martini. Shaken, not stirred.

Anthénea, James Bond-vibes: floating hotel suites van Anthenea
Foto: Anthenea

Een met de natuur

Op je floating suite ben je één met natuur, maar je leeft wel jouw ook eigen luxe leventje. De ideale combi als je het ons vraagt. Al drijvend op het water kun je genieten van een master bedroom, een panoramische bar, een lounge area én je eigen bar. Ideaal. En ja, alles is eco-friendly. De suites worden namelijk aangedreven door zonnepanelen en het heeft een verantwoord rioolsysteem.

Zacht prijsje

Het bedrijf maakt haar floating suites voor bedrijven, maar ook voor jou. Je kon het waarschijnlijk al wel raden; de prijs van een suite loopt aardig op. Voor iets meer dan €450.000 is een suite van jou. Het is maar de vraag of Roger Moore dat bedrag er ook voor over heeft…

Check ook: Hotel The Match: het minst gastvrije hotel ter wereld

Foto’s: Anthénea