Hotel The Match: Het Minst Gastvrije Hotel ter Wereld

Travel

Wil jij wachten bij de receptie van een hotel terwijl je incheckt voor je citytrip? Ik dacht het niet. Hotel The Match in Eindhoven maakt je verblijf zo on-gastvrij mogelijk, maar dat biedt juist voordelen. Ontbijt? Get outta here! En dat kan ook prima met een locatie midden op de Kleine Berg, het culinaire centrum van het bruisende Eindhoven. De stad is veel te mooi om op je hotelkamer te vertoeven.

Gunstig en geestig

Naast een tof concept is Hotel The Match vooral erg gunstig. Gunstig gelegen. Gunstig geprijsd (vanaf €49,- per kamer per nacht) en heerst er sowieso een overall gunfactor. Een fantastisch interieur gecombineerd met humor, dat is wat je wil. De kamers zijn stijlvol en comfortabel, van alle gemakken voorzien. Zo kom je heerlijk tot rust na een hele dag The City of Light ontdekt te hebben.

Matchfixer

Is het dan écht zo ongastvrij? Nee zeker niet.. Ze bieden zelfs een Matchfixer aan, die op jouw verzoek alles over de stad vertelt. Op jouw verzoek laat de Matchfixer weten of er nog toffe concerten zijn waar jij naartoe kan gaan. Zin in Italiaans? Dan vertelt hij de beste hotspots van de stad. Of waar jij om 04:30 nog een biertje kunt pakken. Ook niet onbelangrijk.

#ComingOut to Get in

Wil jij een nacht slapen in dit fantastische designhotel? Win een gratis check-in met de #ComingOut to Get in campagne:

  • Deel jouw #ComingOut
  • Mention @hotelthematch
  • Win een gratis check-in!

Hotel The Match

Meer informatie over dit prachtige én betaalbare hotel vind je op HotelTheMatch.com

Total
11
Share