Het perfecte vakantiehuis op Santorini

CREDITS: Giorgos Sfakianakis

Een vakantiehuis gelegen op het hoogste punt van Santorini, inclusief geweldig uitzicht op het vulkanische landschap en een prachtige view over de Egeïsche zee. Plus, een interieur waar je U tegen zegt. Dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen, right?

Holiday house on the Mountain

Het rechthoekige blok ligt in de helling van een berg. Kapsimalis Architects is het design team van deze villa. Zij hebben het ontwerp zo gemaakt dat de hoofdgevel van het gebouw uitkijkt op de omgeving. De villa zelf verdwijnt als het ware in de berg.

Interieur on point

De villa bestaat uit een woonkamer, eetgedeelte, keuken, master bedroom en twee badkamers. Overal is een prachtig uitzicht gegarandeerd. De ruimtes worden van elkaar gescheiden door glazen wanden. Veel gebruikte materialen zijn eik, hout en zwart staal. Deze materialen worden gecombineerd met grijze en beige tinten, waardoor een warme uitstraling ontstaat. Oftewel complete rust. Daarbij zorgen de gekleurde meubels voor een vrolijk mood. Eindresultaat: de perfect plek voor een ultieme rust vakantie.

Het doel is om het binnen- en buitengedeelte te laten samensmelten tot één leefruimte. Buiten leven wordt mogelijk gemaakt door de tien meter lange schuifdeuren. Hierdoor worden de binnneruimtes betrokken bij het buitengedeelte. Het infinity pool, lounge gedeelte en het houten dek zijn daarbij dé elementen die dit huis nog toffer maken. Het gebruik van veel steen en beton definieert het buiteninterieur. In combinatie met de Wilde Mediterrane planten, vloeit het gebouw samen met de omgeving.

Een heus pareltje!

Total
4
Share