Dit is het nieuwe optrekje van de Obama’s

Na 8 jaar dé man van the U.S. of A te zijn geweest, heeft voormalig President Obama zijn plek in het Witte Huis afgestaan aan Donald Trump. Het is bijna onmogelijk dat dit je ontgaan is, natuurlijk, maar heb je het nieuwe onderkomen van de Obama’s ook al gezien? Met een waarde van bijna 5 miljoen euro, is het best een prima plek als je uit het meest beroemde huis ter wereld verhuisd. 

Obamas 2

De donkerrode bakstenen, zwarte raamlijsten, een klein torentje met een puntdak, veel bomen en een kleine muur ogen nogal onopvallend. Desondanks beschikt het huis over negen slaapkamers én badkamers, plus ongeveer 760 vierkante meter woon- en werkruimte. Naast Barack, zijn vrouw Michelle en zijn twee dochters komt ook zijn schoonmoeder waarschijnlijk bij hen wonen. Marian Robinson leefde ook al bij het gezin in het Witte Huis. Daarnaast zal het team van de Secret Service ook ondergebracht worden op deze locatie. Zij zullen het terrein 24/7 bewaken.

De toekomstige buren zijn geen onbekenden. Naast Jared Kushner en de oprichter van Amazon, Jeff Bezos, woont ook Ivanka Trump vlakbij. Ondanks dat schat ik de kans dat de familie Obama bij de dochter van president Donald Trump op de koffie gaat nihil. De Obama’s zullen in ieder geval twee jaar in hun nieuwe optrekje in de wijk Kalorama in Washington D.C. blijven. Dochter Sasha kan haar school daar dan afmaken. De foto’s van het interieur zijn gemaakt in 2014, dus de kans zit er dik in dat de Obama’s hier nog hun eigen draai aan gaan geven. Inclusief mancave dan of course!

Obamas 11 Obamas 13 Obamas 14 Obamas 10 Obamas 9 Obamas 8  Obamas 6 Obamas 5 Obamas 4 Obamas 3 Obamas 12 Obamas 13

 

Total
0
Share