Boffi: Top of the bill designkeukens en -badkamers

Regelmatig schrijven we op Manify over riante woningen, zowel over de architectuur als de inrichting ervan. Neem nou Château Louis XIV die met €275.000.000,- de duurste villa ooit verkocht is. Wat denk je dat dit soort huizen voor keukens en badkamers er in hebben staan? Prachtig design natuurlijk en dan zit je bij Boffi aan het juiste adres.

Boffi Studio Rotterdam

Boffi’s ontwerpen zijn crème de la crème, maar je hoeft echt geen honderden miljoenen onder je matras te hebben leggen. We waren vorige week bij de opening van de nieuwe Studio in Rotterdam en we raden je aan dat ook eens te doen. Deze 300m2 aan showroom staat vol prachtige ontwerpen die jij direct in je huis zou willen laten installeren, geloof me.

Roberto Gavazzi

Al sinds 1934, toen Piero Boffi het bedrijf startte, maken ze de meest prachtige en minimalistische keukens die je maar kan bedenken. Sinds 1980 doen ze er ook badkamers bij. Dit was ook de tijd dat de huidige CEO, Roberto Gavazzi intrede deed in het bedrijf. Tijdens een gesprek met Roberto was één ding meteen duidelijk, deze man heeft passie voor zijn vak. Een echte Italiaan, zoals het hoort. We vroegen hem met wat voor automerk hij Boffi zou vergelijken en verwachtten dat hij met een merk als Maybach of Rolls Royce aan zou komen zetten. Hij zei: Porsche“We maken hele mooie unieke ontwerpen, maar zijn wel wat toegankelijker dan die merken hoor. Het mooie van Porsche is dat je door de jaren heen nog steeds goed ziet dat het een Porsche is, ze hebben een hele duidelijke en unieke, luxueuze stijl. Dat heeft Boffi ook.”

Roberto is een echte Italiaan, vol passie sprak hij over ‘zijn merk’ en daar konden we nog wel uren naar luisteren. Maar de producten van Boffi spreken voor zich.

Total
0
Share