Airbnb Finds: ultramodern penthouse in Rotterdam met het ultieme dakterras

Staan steden als New York, Toronto en Tokyo al jaren op jouw bucketlist maar komt het er niet van deze verre reizen te maken? Er is een alternatieve bestemming dichtbij huis: Rotterdam! Deze Nederlandse architectuurhoofdstad staat vol ultramoderne en historische gebouwen en heeft bovendien een enorm aanbod aan cultuur, horeca en mooie straten en pleinen.

Om deze city break optimaal te ervaren hoor je te slapen in een geweldig penthouse met uitzicht over de hele stad. Wij hebben hem gevonden! Via Airbnb boek je een overnachting in dit fantastische appartement, vanuit waar je de hele stad kunt bekijken.

Rotterdam, Airbnb Finds: ultramodern penthouse in Rotterdam met het ultieme dakterras

Bijzonder kopje koffie

Start de ochtend met een verse kop koffie terwijl je de stad ziet ontwaken. Vanaf de 10e en 11e verdieping van “het Timmerhuis” kijk je namelijk uit over de skyline van Rotterdam, het historische stadhuis, de Middeleeuwse Laurenskerk en de iconische Markthal. Een ontbijtje maak je in de ruime keuken met dubbele oven en kookeiland om deze vervolgens op te eten aan de bar of aan de lange tafel aan het raam.

Voor de badkamer moet je in de slaapkamer zijn: hier vind je, midden in de kamer, een enorme losstaande badkuip en netjes verscholen achter een muur vind je de ruime douche. Hier word je niet alleen schoon, maar ook nog eens bruin dankzij de ingebouwde Sun shower: een zonnebank die in de doucheruimte is ingebouwd. Geniet je liever van de échte zon? Dit kan op het ruime dakterras waar je middenin de concrete jungle in alle rust kunt bijkomen.

Rotterdam, Airbnb Finds: ultramodern penthouse in Rotterdam met het ultieme dakterras

Luxueus genieten

Dit moderne appartement beschikt over twee slaapkamers, een luxueuze badkamer en moderne keuken en bestaat uit enorme ramen. Hierdoor is het appartement niet alleen heel geschikt als luxe accommodatie, maar ook als vergaderruimte en zelfs als achtergrond voor videoclips. Een aantal artiesten zijn je al voorgegaan en ook verschillende reclamespots zijn hier opgenomen. Door de centrale ligging bevind je je middenin de hustle en bustle van deze wereldstad en ben je na een chique diner of gezellige borrel in een paar minuten weer “thuis”. 

Voor €125,- per nacht genieten jij en 3 vrienden van een overnachting met een fantastisch uitzicht over de skyline van Rotterdam. En laten we eerlijk zijn: niks verfrissender dan een weekendje niet lullen maar poetsen in Roffa!

Meer info

LEES OOK