Adembenemende penthouse in New York met een prijskaartje

Het project is in 2012 gestart en is inmiddels helemaal afgerond. Met 426 meter aan prachtige appartementen, kunnen we wel stellen dat het een zeer succesvol project is geweest. Aan het adembenemende penthouse zit een prijskaartje van €95 miljoen. Hoeveel? Vijf-en-negentig mil-joen! De heren met hoogtevrees of een kleiner budget kunnen vanaf €7 miljoen een paleisje aanschaffen.

Adembenemende penthouse
Foto’s: DBOX for CIM Group & Macklowe Properties

In dit adembenemende penthouse willen we allemaal wonen

Even een moment stilte graag voor de architecten van Rafael Viñoly Architects, die dit stukje kunst hebben verwezenlijkt. Echter mogen we Deborah Berke niet vergeten, die het interieur van alle appartementen heeft ontworpen. Met uitzichten als Central Park, Park Avenue en Park Slope, zijn de appartementen een ware droom. Het penthouse is helaas al verkocht voor €95 miljoen, maar als je €85 miljoen neerlegt heb je het adembenemende appartement van een verdieping lager.

Alle appartementen beschikken over hoge plafonds, veel vloerruimte en hoge ramen. Massieve eikenvloeren en Italiaanse werkbladen van marmer ontbreken ook zeker niet in de prachtige stulpjes. Om dit droom appartementencomplex te realiseren, heeft Rafael Viñoly Architects $1,3 miljard van de bankrekening moeten vissen. Er was zelfs toestemming nodig van de Federal Aviation Administration, maar het project heeft alle uitdagingen overwonnen. Echter was dit zeker de moeite waard. Bekijk de beelden van het adembenemende penthouse en beoordeel zelf maar.

Foto’s: DBOX for CIM Group & Macklowe Properties

Total
0
Share