924 Bel Air Road is het duurste huis in Amerika en staat te koop!

We hebben al heel wat mooie stulpjes voorbij zien komen, maar dit huis overtreft werkelijk alles. Gelegen in de heuvels van Bel Air (Los Angeles) ligt 924 Bel Air Road. Deze ultraluxe villa staat nu voor 250 miljoen dollar te koop en is daarmee het duurste huis dat te koop staat in de V.S..

924 Bel Air Road

Ontwerper Bruce Makowsky wilde het meest spectaculaire huis van Amerika bouwen, en dat is hem zeker gelukt. De 924 Bel Air Road is het duurste huis geworden het land kent. Het paleisje heeft een oppervlakte van 3.530 m² en is voorzien van onder andere 12 slaapkamers, 21 badkamers, 5 barren, een gym, infinity pool, outdoor én indoor bioscoop en een bowlingbaan. Onder andere ja, want daarnaast bevat het huis ook nog een garage vol auto’s en motoren, een Hobie Cat zeilboot, glazen pingpong en biljarttafels, twee wijnkelders en een Willy Wonka-achtige kamer vol snoep. Oh enop het dak staat de helikopter van de tv-serie Airwolf. Die ondersteboven kon, woow. Gewoon voor de sier. Voeg daar nog een staff van 7 leden aan toe en een enorme kunstcollectie en het plaatje is zo’n beetje compleet.

924-bel-air-road

Eigenaar gezocht

Hoewel je misschien zou verwachten dat dit paleis is gebouwd in opdracht van één of andere mega miljardair, is dat niet het geval. Makowsky liet het huis bouwen omdat hij zag dat mensen enorme bedragen uitgeven aan jachten en vliegtuigen, maar wonen in huizen die veel minder kosten. En dat vond hij raar. Volgens hem moet je speelgoed niet meer kosten dan de plek waar je woont. Daar zit wat in…

Makowsky is er van overtuigd dat er genoeg geïnteresseerden zullen zijn voor deze enorme mansion. Nou geïnteresseerd zijn we zeker!

924-bel-air-road3

924-bel-air-road11

924-bel-air-road2

924-bel-air-road10

924-bel-air-road4

924-bel-air-road7

924-bel-air-road5

924-bel-air-road6

924-bel-air-road8

Total
0
Share