Who’s That Girl!? Imke van den Akker

CREDITS: IG @imkevandenakker
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Sofie Graafland

Imke, Imke, Imke. Als iemand een aantal jaar geleden had gezegd dat één vrouw ons zó blij zou maken, dan hadden we hem voor gek uitgemaakt. Maar als we door de Insta-feed van Imke scrollen denken we daar ineens anders over.

Imke van den Akker

Mevrouw van den Akker is de definitie van een natural beauty. Ze is een droomvrouw die alles mee heeft. Als je haar foto’s bekijkt vallen een aantal aspecten knetterhard op; haar ogen glinsteren als diamanten, ze heeft het beste lichaam van Insta én Imke heeft een héérlijke uitstraling.

Als zij jouw maandag niet beter gaat maken, dan weten wij het ook niet meer. Kijk en geniet.

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…