Supreme x Nike

Een samenwerking tussen modegrootheden Supreme en Nike is áltijd een succes. Een dikke  collab om een beetje met termen te gooien. De samenwerking bevat een voorjaarcollectie waarbij kleur en gedurfde patronen centraal staan. Als je er dus van houdt om een beetje op te vallen, dan is dit je kans. Deze kleurrijke collectie heeft zeker een aantal items die voor jaloerse blikken zullen zorgen.

Supreme
Foto: Supreme x Nike

Supreme x Nike: de definitie van een kleurrijke collectie

Supreme en Nike hebben alles tot in de details vormgegeven. Nike op de borst, Supreme in de nek. De collectie heeft van alles wat, waardoor je jezelf met volledige outfit kan toewijden aan deze merken. Of dat een beetje to much is moet je zelf bepalen. De kleding kun je scoren vanaf 11 maart op de website van Supreme. Checken dus.

De collectie

De collectie zal bestaan uit een Reversible Puffy Jacket, Track Jacket, Hooded Sweatshirt, Shirt, Track Pants, Sweatpants, Beanies, Neck Warmer en Belt. Het zijn allemaal items die volledig in de stijl van deze merken, en dat is te zien ook. Als je een van deze items draagt, zal iedereen weten van welk merk je kleding is. Kijk zelf maar:

Foto: Supreme x Nike