Netflix knalt bloedstollende trailer Ozark seizoen 4 online

CREDITS: Foto: Netflix

Fans van de serie Ozark beginnen het nieuwe jaar goed. Netflix heeft gister namelijk de trailer en releasedatum van het nieuwe seizoen gedropt. Bijna twee jaar na het derde seizoen, duiken we voor de laatste keer in het meeslepende leven van de Byrdes. Hoe lang het ook heeft geduurd: wij hebben de eerste beelden van het laatste seizoen al even gecheckt, en het gaat het wachten waard zijn hoor. Wij nemen je even door de details en eerste beelden van het nieuwe seizoen.

Ozark zoals we het kennen

De eerste beelden liegen er niet om. Het vierde seizoen gaat direct verder waar het derde seizoen stopte: met bloedstollend spannende scènes. Marty en Wendy lijken nog dieper verwikkeld in het Navarro-drugskartel, terwijl hun optimisme groeit. Hun vrijheid lijkt namelijk in zicht. Maar, Ozark zou Ozark niet zijn als er geen plottwist in het verhaal zit. De vrijheid van de Byrdes lijkt dan ook in gevaar te komen door een oude vijand. Hoe dit precies afloopt gaan we zien in het nieuwe seizoen.

Ozark
Foto: Netflix

Nog maar even wachten

Het beste nieuws van dit alles? We hoeven nog maar een paar daagjes te wachten tot het nieuwe seizoen online staat. Netflix heeft aangegeven dat op 21 januari de eerste zeven afleveringen van het nieuwe Ozark-seizoen worden gereleased. Omdat dit het laatste seizoen is, verrast Ozark de fans met een extra lang seizoen. De laatste zeven afleveringen van deze reeks worden later in 2022 nog uitgebracht. Hoewel het dus het laatste seizoen is, is er nog genoeg om naar uit te kijken.

Ozark
Foto: Netflix

Een vertraagd Ozark-seizoen

Het verhaal dat al 32-Emmy nominaties heeft verzameld, deed er dus iets langer dan gebruikelijk over voordat het nieuwe seizoen geproduceerd werd. Daar is een hele logische boosdoener voor: de pandemie. Hoe kan het ook anders? Enfin, in seizoen vier keert de hele cast terug, en lijkt het dus smullen geblazen. Check hier alvast de trailer om volledig in de mood te komen voor 21 januari.