Met deze opblaasbare speedboot ben jij een koning op het water!

CREDITS: Amazon

Geen geld voor een mooi jacht of een snelle speedboot? No worries, wij hebben de oplossing. Dankzij ons ben jij deze zomer voor een prikkie de koning op het water. Kleine tip, vaar niet te dicht bij de kant, dit apparaat is gevoelig voor scherpe objecten. Wij presenteren: een opblaasbare speedboot voor jou en vijf vrienden!

Opblaasbare speedboot

Loungen op het water is niet langer alleen voor de mensen met vermogen. Het roeibootje kan achterwegen gelaten worden want wij hebben een toffe speedboot gevonden voor een prikkie. Bereid je voor, het is een flinke mond vol. De Bay Breeze Boat Party Island is precies wat jij en je vrienden nodig hebben deze zomer.

opblaasbare speedboot

Met plek voor zes personen hoef je vanaf nu alleen nog maar na te denken over wie je gaat meenemen. Deze opblaasbare speedboot is voorzien van alle gemakken. Heb je het net even wat te warm? Dan kan je een frisse duik nemen vanaf het zwemplatform. En heb je dorst? Er zijn acht cupholders aan boord, genoeg voor een paar koude flessen bier en nog wat anders lekkers.

Flink apparaat

Het is best een groot ding, groter dan je zou verwachten. Deze opblaasbare speedboot is zes meter lang  en maarliefst 3 meter breed. Komen we wel onder de bruggen door horen we je denken? Jazeker, want het bootje is maar een meter hoog. Zo krijgt waterpret ineens een andere betekenis!

Wat kost dat dan? Nou, als het door zessen deelt valt het reuze mee. Voor omgerekend zo’n 200 euro kunnen jij en je vrienden al oliesjeik spelen!

LEES OOK
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…