Ideaal voor thuisfeesten: de nieuwe XG500 speaker van Sony

CREDITS: Foto: Screenshot Sony - X-serie

Party animals opgelet: de nieuwe SRS-XG500 speaker van Sony is dé soundunit die jouw huisfissa naar een nieuw niveau gaat tillen. De XG500 is waterbestendig, heeft een batterij die maar niet leeg lijkt te gaan and most importantly: deze speaker heeft een sick geluid.

Dus: gooi die hitjes maar in de wachtrij, turn the volume up, nodig je vrienden uit en haal alvast een bloemetje voor de buurtjes.

SRS-XG500: geluid op ongehoord niveau

De XG500 is dus het nieuwe pareltje van Sony. En dat merk je gelijk aan het geluid: de speaker heeft een X-Balanced Speaker Unit met de kwaliteit die we van Sony gewend zijn. Daarnaast levert deze speaker meer geluidsdruk en minder geluidsvervorming door de niet-cirkelvormige diafragma die de ruimte van de speaker maximaliseert.

Ook heeft de XG500 nog passieve radiatoren die een helder basgeluid geven. Geloof ons: dat zorgt voor een enorm vette luisterervaring.

XG500
Foto: Sony – X-serie

Battery life for life

Een huisfeestje waar de muziek uitvalt is natuurlijk not done. Daarom is het heel chill dat deze XG500 circa dertig uur meegaat. Mocht hij nou een keer leeg zijn dan heb je hem binnen tien minuten ook weer zodanig opgeladen dat je weer drie uur lang je beste tunes kan draaien.

Een poolparty of beachparty met de XG500

Dat er aandacht in deze speaker is gestopt heb je nu vast wel door. Maar de XG500 heeft naast zijn indrukwekkende geluid ook nog een paar handige extraatjes. Zo is de speaker bijvoorbeeld water- en stofbestendig met een IP66-classificatie. Dus een poolparty of met je maten naar het strand? Dit is je go-to speaker.

XG500
Foto: Sony – X-serie

Concerten herleven of je eigen concert geven?

Nog niet genoeg geluidsoverlast veroorzaakt bij je buren met de heavy bass die op deze speaker zit? No worries: met de karaoke functie van de XG500 moet het zeker lukken. De XG500 komt namelijk met ingangen voor microfoon en gitaar waardoor je je muzikale kunstjes ideaal kan etaleren. Mocht je het zingen nou aan de professionals willen overlaten (wat wij zeker adivseren), dan kan je met de Live Sound functie van deze speaker de dikste concerten herleven.

Deze speaker is dus een must voor de echte feestgangers onder ons. Meer weten over de XG500 van Sony? Check ‘m hier.

XG500
Foto: Sony – X-serie
LEES OOK
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…