Nieuwe spin-off van Breaking Bad? Dan wel met Walt Jr. als drugsbaron

Walter White, is hét genie van de serie Breaking Bad. Door het produceren van zijn crystal-meth heeft hij een imperium opgebouwd in de serie. De serie kwam ten einde, alleen zijn zoon, Walt Jr., is nog lang niet klaar met de serie!

Een vervolg op de befaamde serie Breaking Bad?

Walt Junior, in het echte leven beter bekend als RJ Mitte, speelt in de serie de zoon van Walter White. Hij heeft door zijn hersenverlamming een lastige jeugd en dan helpt het al helemaal niet als je pa een dubbelleven leidt.

De hersenverlamming van Walt Jr. is niet gespeeld, want RJ Mitte kamt namelijk zelf ook met een hersenverlamming. Bij zijn geboorte kreeg RJ geen lucht en heeft hierdoor parmante hersenbeschadiging opgelopen, een paar weken later werd de pasgeboren baby geadopteerd door de Mitte familie. Op 3 jarige leeftijd werd bij RJ, ‘cerebral palsy‘ geconstateerd. Na een zware jeugd, waar hij na de scheiding voor zijn moeder en zus moest zorgen. Kreeg hij na meerdere baantjes en kleine rollen de smaak te pakken. Hij ging zich verder richten op het acteren. Nú is RJ Mitte een voorbeeld en de spokesman voor acteurs en actrices met een handicap.

Kruipt Walt Jr. zelf in de huid van een drugsbaas?

Het is daarom ook zeer intersant om te zien dat hij als acteur zo’n grote rol heeft kunnen vervullen in de serie. Mede daardoor kijken al enorm uit naar wat hij nog meer in petto zou kunnen hebben. RJ heeft in in zijn carrière zichzelf van figurant naar een ware ster toegewerkt.

RJ wil nu in de voetsporen treden van de beroemde Heisenberg. Door in zijn eigen serie zelf de drugsbaas uit te hangen. Hoe de spin-off zal gaat heten of hoe het verhaal er precies uit gaat zien is nog geheel onduidelijk. Wij zitten in ieder geval ál op het puntje van onze stoel in enthousiasme af te wachten!

RJ Mitte Breaking Bad spin-off

Gepitcht, en nu afwachten!

Wel weten we dat RJ Mitte zijn idee heeft gepitcht aan Vince Gilligan a.k.a. de maker van de serie. Hij lijkt erg enthousiast en er zit zeker een kans in dat dit sprookje door wordt gezet. Eerder hebben we ook al kunnen genieten van een andere spin-off serie: ‘Better Call Saul.’ Naast deze serie is er ook een spin-off film uitgekomen. Hierin komen we te weten hoe het met Jesse Pinkman is afgelopen: ‘El Camino.’

Nu is het hopen dat, als deze serie er komt, hij net zo gaaf wordt als Breaking Bad en El Camino. Bekijk hier nog even de trailer van El Camino, een film die je zeker gezien moet hebben als Breaking Bad fan!