Netflix Gaming brengt Netflix & Chill in verlegenheid

CREDITS: Foto: Unsplash - Designnn.co

We hadden het er eerder al over: gamen wordt het nieuwe streamen. Noem ons helderziend, want vorige week kondigde streamingdienst Netflix aan dat ze nu ook games gaan droppen. Netflix & Chill just got real. Dat wordt niet meer laid-back een roman checken, maar fanatiek elkaar proberen in te maken met Netflix Gaming. Minstens net zo leuk toch?

Netflix Gaming met een ruim assortiment

Na de aankondiging van vorige week waren de eerste vijf games alleen op Android beschikbaar. Gisteren dropte Netflix de games ook online voor IOS-gebruikers. Netflix Gaming heeft voor ons in de aanbieding: Stranger Things 1984, Stranger Things 3, Shooting Hoops, Card Blast en Teeter up. De streamingdienst gaf al aan dat ze deze lijst zo snel mogelijk willen uitbreiden. Ga nog maar even door met games releasen Netflix, dan hoeven wij helemaal geen PlayStation 5 meer.

Netflix Gaming, Netflix Gaming brengt Netflix & Chill in verlegenheid

Gratis game fun

Het beste van alles is nog dat de games volledig gratis zijn. Oké, je moet wel een Netflix-accountje hebben. Abonnees kunnen na inloggen met hun Netflix-accounts genieten van de games, zonder irritante in-app reclames. Deze maand gaat Netflix Gaming nog Hextech Mayhem: A League of Legends Story uitbrengen. Deze wordt niet alleen voor IOS en Android beschikbaar, maar is ook te spelen via de Nintendo Switch en PC. Wij wachten met smart op deze nieuwe game.

Netflix Gaming
Foto: Unsplash – David Balev