LEKKER 44: drijvende Land Rover Defender met de snelheid van Porsche

It’s summer time. De temperaturen beginnen te stijgen, net als je verlangen naar het water. Met de nieuwe LEKKER 44 word jij de koning van de zee: dit is flaneren met ongekende luxe, snelheid en kracht op het water.

Leven als een comfy luxe poes lijkt niet voor iedereen weggelegd, maar de vibes die de LEKKER 44 met zich meebrengt, geeft je een flinke portie motivatie. Motivatie om vol gas aan het werk te gaan om je eigen drijvende pk’s te machtigen.

Lekker gedreven: de LEKKER 44

Om dit paradepaardje te omschrijven helpt Meindert Wolfraad ons een handje. Hij noemt de nieuwste release een onverwoestbare sociale weekender waarmee ieder avontuur aangegaan kan worden. Naast veiligheid, zorgt het robuuste en functionele design voor optimale luxe en comfort. Comfort, veiligheid en onverwoestbaar, lang niet gek. De heren van LEKKER Boats zijn een stapje verder gegaan door zowel het verbruik te optimaliseren, terwijl je nog steeds vol gas over de golven kunt vliegen. Er is haast geen benaming voor deze waterrat, want het heeft echt alles.

LEKKER 44
Foto: LEKKER Boats

Alles LEKKER in één

Spontaan je familieweekend extra glans geven? Geen probleem, er is plek voor zestien man en er zijn vier slaapplekken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daar weten ze bij LEKKER Boats alles van. Deze zielen kun je nóg meer vreugd geven door hoge snelheden (tot 92 km/h) te combineren met oer-Hollandse gezelligheid. Twee tafels bij de outdoor keuken en het zonnedek zorgen ervoor dat je heerlijk kunt borrelen en marineren in de zon.

Moet er voor jou áltijd nog een schepje bovenop: dan is het jacht beschikbaar in een Sport, Adventure of Ultimate variant. Samen met professionele designers en interieurspecialisten heeft de botenbouwer een lekker staaltje werk weggezet, want als jij iets specifieks wil, dan kan dat. De LEKKER 44 is namelijk custom build. Zin om te surfen, duiken of niet geheel onbelangrijk zin in een koud biertje van je eigen tap? Laat het gewoon integreren. Why not?

LEKKER 44
Foto: LEKKER Boats

Een genot om zeeziek van te worden

Ah, we hebben de perfecte omschrijving gevonden. Een jacht met de robuustheid van een Land Rover Defender met de technologie en snelheid van een Porsche. Althans, als we meneer Wolfraad moeten geloven dan.

Voordat we zelf een real life oordeel mogen geven, moeten we nog heel even wachten. De LEKKER 44 wordt namelijk in september gelanceerd op het Cannes Yachting Festival. Daarna zal dit bescheiden sloepje te bezichtigen zijn in Monaco, Genua en Fort Lauderale. De eerste drie boten zullen in Amsterdam, Miami en Cannes te water gelaten worden. Hét moment om te beoordelen of alle lofzang en specificaties terecht zijn voordat je de portemonnee gaat trekken. Om de voorpret niet te drukken hebben we de eerste beelden op een rijtje gezet

Over het prijskaartje is helaas nog niets bekend. Maar met een beetje gezond verstand kunnen we stellen: ‘Arme bankrekening…’

Bekijk de LEKKER 44 hier

 

LEKKER 44

Source: