Joe Exotic is vanuit de bajes terug met Tiger King 2

CREDITS: Foto: Netflix

Yés, yés en nog eens yés: Tiger King is terug. Het verhaal over de bijzondere tijgerhouder krijgt dit jaar een vervolg, zo maakte Netflix duidelijk. Nadat eerder al bekend werd dat Nicolas Cage de rol van Joe Exotic op zich gaat nemen in de nieuwe film, heeft Netflix vandaag de trailer gedropt. Wij hebben de eerste beelden al even doorgenomen, en dit belooft weer de nodige gekte, hectiek en bovendien drama op te leveren.

Joe Exotic als bajesklant

Nadat we in het eerste deel van Tiger King vooral de vete tussen Joe Exotic en aartsrivaal Caroline Baskin volgden, werd Joe Exotic gearresteerd. De grote kattenenthousiasteling werd verdacht van een moordcomplot. In Tiger King 2 gaat deze strijd vol haat net zo lekker door. Terwijl Baskin vecht voor het eigendomsrecht van Joe’s befaamde dierentuin, zit Joe Exotic een gevangenisstraf van 22 jaar uit. Ondanks die tijd in de bajes, zullen we de excentrieke tijgerboef veelvoudig terugzien in Tiger King 2.

Joe Exotic
Foto: screenshot Netflix

De eerste beelden van Tiger King 2

“When you think you’ve seen it all, you haven’t quite seen it all.” Aldus Joe Exotic in de eerste beelden van de trailer. We kunnen dus genoeg dramatische onthullingen verwachten in het tweede deel over de dierentuineigenaar. Daarna horen we de bajesklant overtuigend zeggen: “There’s an innocent man in prison.” Voor de rest zien we vooral veel focus op personages die in het eerste seizoen maar vluchtig voorbijkwamen. Deze doen allemaal een boekje open over de extravagante levensstijl van Exotic en zijn gevecht met Baskin.

Joe Exotic
Foto: screenshot Netflix

Verbazing over vervolg zonder Joe Exotic en Baskin

Caroline Baskin zelf was zeer verbaasd over het nieuws van een vervolg. Zij gaf aan dat ze niet weet hoe Netflix een tweede deel op de mat krijgt, omdat Joe Exotic vastzit en Baskin zelf geen media-aandacht meer wilt. Nou, Baskin, geloof het of niet: 17 november aanstaande komt Tiger King 2 officieel uit en gaat de serie waarschijnlijk de Netflix hitlijsten bestormen.

Terwijl we met smacht wachten op de officiële release, smullen we nu nog even van de trailer die je hier kan checken: