INTERNSHIP // MANIFY: Multimedia & Video

Video is de toekomst. En de toekomst is nu. Verhalen vertellen zit in onze genen, zowel in woorden als in beeld. Juist voor de tweede categorie zoeken we een talent die het komende semester onze verhalen naar een nóg hoger niveau gaat tillen.

Als verhalen vertellen ook in jouw genen zit – en daar hebben we vertrouwen in – dan pas jij perfect bij MANIFY. Steeds vaker zetten we video in om onze content te verrijken. Van reisverslagen over Malawi tot sfeervideo’s van sportwagens. En van roadtrips tot aftermovies van onze events. Het is knallen, maar we nemen je dan ook mee in alle facetten van de online mediawereld!

INTERNSHIP // MANIFY: Multimedia & Video

Heb jij het in je om deze taak op je te nemen en wil je het een-en-ander bijleren in de online media-wereld? Grijp dan nu je kans. We zoeken naar een MBO- of HBO-student(e) die affiniteit heeft met onze onderwerpen en stijl!

We hebben een profiel geschetst wat in onze ogen het team gaat versterken. Als je het van de volgende punten warm krijgt, in de positieve zin van het woord, dan kunnen wij elkaar gelukkig gaan maken.

Profiel

Je volgt op dit moment een video / media gerelateerde opleiding op MBO- / HBO-niveau. De middelbare school heb je als ware baas of bazin genaild, dus het is tijd voor een stage. Je zoekt een afstudeer- / meewerkstage van minimaal 18 weken en je maakt graag mensen blij met een hele goede grap. Diezelfde grap herhaal je zó vaak dat we jou na minimaal 30 uur per week he-le-maal beu zijn. Geen zorgen, daar hebben we ervaring mee.

Klinkt lekker? Stuur ons even een berichtje met je cv en motiveer wat voor mediaguru je bent! Onze vorige guru maakte deze brute video van de overheerlijke RS6: