Cadeautips voor vrouwen: van je scharrel tot je oma

CREDITS: Roberto Nickson

Het is altijd lastig om een passend cadeau te vinden. Je vrienden geef je vaak iets wat je zelf ook wel tof zou vinden. Cadeaus voor vrouwen zijn wat lastiger. Bij je vriendin ga je echt niet scoren met Call of Duty. Maar wat geef je eigenlijk ook de vrouwen in je leven die alles al hebben? Geloof het of niet, naast het hebben van jou, kunnen ze nog wel wat dingen gebruiken. Hier wat cadeautips voor de vrouwen in je leven. Van de nieuwste edities tot de OG’s in je leven. En je weet ’t: een wenskaart is niet altijd de oplossing.

Cadeautips voor alle vrouwen in je leven

Cadeautips voor je scharrel

Moet ik een cadeau halen voor mijn scharrel? Als je nog even wilt scharrelen en wellicht wilt kijken wat eruit kan broeden wel, ja. Je scharrel is ook gewoon onderdeel van je leven of het moet wel heel oppervlakkig zijn. Zij verwacht het misschien ook niet eens: des te leuker en makkelijker.

De attente man die je bent, koop je tenminste een chocolaatje of bloemetje. Afhankelijk van hoe casual jullie gaan, kun je ook nog wel een ‘grappig’ cadeautje erin knallen. Een kruik in de vorm van een Avocado of een leuke mok met ‘Best Dad Ever‘. Als ze dat leuk vindt, weet je ook beter wat je aan haar hebt. Wanneer je meer indruk wilt maken, ga je wel meer richting de cadeautips voor de vaste vriendin.

cadeautips vrouwen, Cadeautips voor vrouwen: van je scharrel tot je oma
Foto: Jennifer Pallian

Cadeautips voor je vriendin: wat vrouwen willen

Of jullie nou al lang een relatie hebben of pas kort: vrouwen houden van verrassingen. Dat betekent dus dat je als cadeau niet iets doet wat jullie altijd al doen. Als jullie wekelijks al sushi eten of al naar het spa gaan, is dat geen super goed idee. Ondanks dat het natuurlijk ook leuk is. Een leuke, verrassende date is namelijk een mooi cadeau.

Je vriendin kun je eigenlijk nog het meest geven. Van lingerie, een silky ochtendjas (met initialen!), mooie (wijn)glazen tot een leuke stedentrip samen. Wel ergens waar jullie nog niet zijn geweest of nog graag heen willen. Ook kleine of grote accessoires voor het interieur vinden vrouwen leuk. Dat zijn bovendien cadeautips waar je vaak zelf ook wat aan hebt. Daar doe je het natuurlijk niet om. Natuurlijk.

cadeautips vrouwen, Cadeautips voor vrouwen: van je scharrel tot je oma
Foto: Anastasia Turshina

Dit koop je voor je zusje

Waar je vriendin misschien je hele algemene driehonderd-in-één verzorgingspakket naar je hoofd gooit, kan je lieve zusje dit wel waarderen. Verzorgingspakketten, parfums en bad-producten zijn leuk voor je zus.

Je kent haar wel al je leven lang, dus je kunt ook voor iets persoonlijkere cadeaus gaan. Je weet immers wat haar hobby’s zijn en welke artiesten ze vroeger leuk vond. Hello life-size Justin Timberlake cardboard cut-out. Wel met de vieze NSync-krulletjes natuurlijk.

Cadeautips voor je moeder of oma: dé vrouwen in je leven

Deze lieverds wil je niet teleurstellen, maar ze zijn dan ook snel tevreden. Je zou je moeder of oma een handgemaakte tekening kunnen geven en ze zouden het inlijsten. Maar die tijd is voorbij.

Voor beiden kun je ook best verzorgingsproducten halen. Deze vrouwen houden vaak ook van ontspanning. En dat verdienen ze ook: zij kennen je namelijk echt heel je leven… Geef ze een saunabon, massage of andere verwendag cadeau. Daarnaast kun je een mooi of interessant boek voor ze uitkiezen. Zij vinden op een of andere manier wel de tijd om het te lezen.

Bovendien is het ook heel gezellig om met je moeder bijvoorbeeld een stedentrip te maken. Wanneer was de laatste keer dat jullie samen op vakantie waren? Ergens voordat je die eerste Blanes-trip maakte met je vrienden op de middelbare school. Tijd voor wat quality-time.

cadeautips vrouwen, Cadeautips voor vrouwen: van je scharrel tot je oma
Foto: Tom Sodoge