Businesstips van de grote man achter fitness-brand Gymshark

CREDITS: Philip Myrtorp | Unsplash

Een bruut kantoor, zelf je werktijden bepalen en personeel managen. Je eigen bedrijf runnen klinkt leuk, maar het blijft één van de lastigste dingen in het leven. Vooral als je als hier nog geen ervaring mee hebt. Maar laten we eerlijk zijn: als het je lukt, dan heb je wel een goed verhaal op de reünie van je vriendengroep.

Businesstips van deze jonge Gymshark-baas

Iemand die zo’n succes heeft is Ben Francis. Hij heeft de succesformule zeker gekraakt. Op een jonge leeftijd heeft hij zijn eigen bedrijfje naar de top gewerkt. Want wie kent Gymshark niet? Hieronder is de baas te zien met zijn eigen hut:

Er is geen simpele formule om een succesvol eigen bedrijf op te zetten. Als dat zo zou zijn, was iedereen wel eigen baas. Toch? Als je een eigen stekkie hebt opgezet kun je vast wel tips gebruiken die helpen bij het groeien van je eigen business. De eindbaas van Gymshark deelt deze tips maar al te graag. En dat is lekker voor ons.

Gymshark

Gymshark is een bekend merk voor de sportschoolbazen onder ons. Het merk is opgezet door twee schoolvrienden, Ben Francis en Lewis Morgen. Het begon als merk voor sportsupplementen, maar ze groeiden snel door. Zo snel, dat het in 2016 is uitgeroepen tot snelst groeiende bedrijf in The Sunday Times Fast Track 100. Twee jaar later verkocht Gymshark ongeveer 100 miljoen pond aan producten. Op z’n zachtst gezegd is het sportmerk wereldwijd vrij bekend.

Businesstips

We kunnen gerust stellen dat Francis aardig wat ervaring heeft met het laten groeien van een bedrijf. Hij is begonnen met een YouTube-kanaal om deze reis vast te leggen. De video’s worden gemaakt om mensen te helpen en tips te geven. De inspiratiebron wil ook andere mensen inspireren door zijn video’s. In deze video legt de baas uit hoe je je eigen bedrijf kunt laten groeien en waar je op moet letten.

Het brengt je misschien niet meteen naar de top, maar zeker een stapje dichterbij. Om maar even een leuke quote aan te halen: “De reis is vaak leuker dan de bestemming.” Blijf jezelf dus ontwikkelingen en verbeteren om je doel te behalen. Geef vooral niet op.

LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
Pusha T schuift aan de tafel van Louis Vuitton
Pharrell heeft als creatief directeur van Louis Vuitton ondertussen zijn hele entourage meegenomen naar het iconische modehuis. In zijn eerste campagne schitterde Rihanna in de spotlights, Jay-Z…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…