Eerste beddenbioscoop van Nederland is een droom voor luie filmliefhebbers

CREDITS: Mattsleeps.com

Goeds nieuws voor de mannen die een bioscoopstoel niet chill genoeg vinden, want op 7 juni opent de eerste beddenbioscoop van Nederland. Tja, waarom? Daarom… Er is gewoon geen comfortabelere plek om films te kijken dan in je bed. En na 200 dagen aan huis gekluisterd zijn, is het tijd voor iets anders. Zo kun je genieten van gruwelijke films als The Hangover, Fight Club en nog veel meer.  En dat allemaal in een comfortabel bed.

Deze beddenbioscoop is een ware droom die uitkomt

Alle filmfans kunnen tot 23 juni languit genieten van de beste films op het grootste scherm van Nederland. Nee, je hoeft niet stiekem je eigen snacks mee te smokkelen. Er zal gewoon eten en drinken op je luxe boxspring worden geserveerd. Chill. Dit is weer eens wat anders je favo film op stop moeten zetten om bier of snacks te halen.

beddenbioscoop 1
Foto: Mattsleeps

Het geniale idee

Het geniale idee komt van Matt Sleep, het bedrijf achter de legendarische Hangover bar. Het matrassenmerk viert hun vijfjarig bestaan en wilde iets bijzonder creëren, omdat we maandenlang in bed films hebben gekeken. Ze hebben het Theather van Amsterdam van maar liefst 4200m2 omgebouwd tot een brute beddenbioscoop met 15 luxe boxsprings.

Ze hebben speciaal de bedden op een verhoogd plateau gezet zodat je geen last zal hebben van een stijve nek. Het theater zal van vroeg tot laat films draaien. Dus perfect voor zowel de vroege vogels, uitslapers en nachtbrakers onder ons. Heb je een guilty pleasure voor animatiefilms voor kinderen? Dan draaien er speciaal voor jou op woensdag en in het weekend kinderenvoorstellingen. Hey, we don’t judge.

beddenbioscoop
Foto: Mattsleeps

Klassiek en nieuw

Je reserveert een plek vanaf 45 euro, waarna je met zijn tweeën van een film kan genieten. Zowel klassiekers als nieuwe films zijn te zien. De nieuwe films die je op het grote doek kan bewonderen zijn; De slag om de Schelde, Spiral: From The Book Of Saw, The conjuring 3: The Devil Made Me Do It en Freaky. 

Wil je de ultieme experience? Dan zou een pyjamaatje tof zijn. En mocht de film saai kan je altijd nog een dutje doen. Wel even handjes boven de dekens, iets frisser voor de volgende. Check hieronder alvast de trailer van de nieuwe Nederlandse filmbomb: